Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalę Vimbldone Novakas Džokovičius skyrė sužadėtinei Jelenai Ristič ir netrukus gimsiančiam vaikui

Sekmadienį serbų tenisininkas Novakas Džokovičius (27 m.) antrą kartą tapo prestižinio Vimbldono turnyro nugalėtoju – pergalę jis skyrė savo sužadėtinei Jelenai Ristič (28 m.) ir netrukus gimsiančiam jųdviejų pirmagimiui.
Novakas Džokovičius ir Jelena Ristič
Novakas Džokovičius ir Jelena Ristič / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Serbijos tenisininkas po puikios penkių setų kovos nugalėjo septynis kartus Vimbldono čempionu tapusį šveicarą Rogerį Federerį. Po šios pergalės Novakas Džokovičius pasauliniame reitinge pralenks ispaną Rafaelį Nadalį ir pakils į pirmą vietą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

Atsiimdamas turnyro taurę Novakas Džokovičius savo pergalę skyrė ilgametei mylimajai Jelenai Ristič, kuri šiuo metu laukiasi.

„Norėčiau dedikuoti tai savo būsimai žmonai ir mūsų būsimam kūdikiui. Greitai tapsiu tėvu ir vis dar ruošiuosi tam, tai didžiulis džiaugsmas gyvenime“, – sakė tenisininkas.

VIDEO: Novako Džokovičiaus interviu po finalo

Novakas Džokovičius ir jo tautietė Jelena Ristič – viena gražiausių ir tvirčiausių teniso pasaulio porų. Kartu jiedu yra jau devynerius metus – pernai rugsėjį pora susižadėjo, o šiemet balandį pranešė, kad laukia gandrų.

Novakas Džokovičius ir Jelena Ristič iš pradžių planavo susituokti šių metų birželį, tačiau vėliau vestuves pora nusprendė šiek atidėti ir susituokti po Vimbldono turnyro.

„Twitter“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Jelena Ristič
„Twitter“ nuotr./Novakas Džokovičius ir Jelena Ristič

Jelena Ristič dažnai lydi savo mylimąjį po įvairiuose pasaulio kraštuose vykstančius teniso turnyrus ir aistringai palaiko jį tribūnose. Vis tik sekmadienį Jelena Ristič nutarė Vimbldono finalą žiūrėti viena pati namuose – moteris nutarė (o gal taip patarė gydytojai), kad didžiulė įtampa, stresas, jaudulys ir kaitri vasariška saulė jai ir kūdikiui būtų ne į naudą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jelena Ristič
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jelena Ristič

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius