Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Persirgusio T.Hankso sūnus COVID-19 vadina gripu: „Manęs nepasmeigsite su adata“

2020-ųjų pavasarį aktorius Tomas Hanksas su žmona Rita buvo vieni pirmųjų žvaigždžių, kurie pranešė sergantys koronavirusu. Nepaisant to, jų sūnus Chesteris Hanksas stojo į antivakserių pusę ir socialiniuose tinkluose internautus perkalbinėja, teigdamas, esą tai – paprasčiausias gripas.
Tomas Hanksas ir Rita Wilson su sūnumi Chesteriu
Tomas Hanksas ir Rita Wilson su sūnumi Chesteriu / AOP nuotr.

Prieš kelias dienas kai kurie Chesterio gerbėjai sunerimo, pamatę socialiniuose tinkluose publikuotus vyro vaizdo įrašus, kuriuose skleidžiamos antivakseriams būdingos teorijos. Juose garsaus aktoriaus sūnus kalba apie skiepus nuo koronaviruso ir tai, kad ši liga esą yra gripas.

„Jei tai nesulūžę, netaisyk. Aš niekada nesirgau COVID-19, jūs manęs nepasmeigsite su ta adata, tai yra gripas, susitaikykite su tuo“, – viename vaizdo įraše kalbėjo jis.

Netrukus jis išreiškė nepasitenkinimą ir medicininėms kaukėms. Teigė, kad nuo jų jau pavargo.

„Jei sergate, likite viduje... kodėl mes dirbame šalia jūsų?“ – Chesteris Hanksas klausė savo sekėjų.

Viename instagramo įraše jis taip pat papasakojo apie vieną apsilankymą knygyne, kuriame darbuotojas jam ne kartą liepė dėvėti kaukę virš nosies.

„Aš taip pavargau nuo šios kaukės, vaikeli“, – sakė jis, pridurdamas, kad „vakcina turėtų būti pasirinkimas“.

AOP nuotr./Tomas Hanksas su sūnumi Chesteriu
AOP nuotr./Tomas Hanksas su sūnumi Chesteriu

15min primena, kad 2020 m. kovą Tomas Hanksas ir jo žmona Rita Wilson užsikrėtė koronavirusu.

Pajutęs negalavimus, panašius į koronaviruso sukeliamo susirgimo simptomus, aktorius nusprendė nerizikuoti ir išsityrė. Tyrimas parodė, kad jis iš tiesų užsikrėtė COVID-19 virusu.

T.Hanksas įraše, paviešintame ir kitose jo socialinių tinklų paskyrose, pridūrė pasidalysiantis visa naujausia informacija ir priminė sekėjams nepamiršti rūpintis savimi.

Į savo sekėjus kreipėsi ir garsios poros sūnus Chesteris Hanksas, žinomas kaip Chetas Haze’as. Trumpame vaizdo įraše reperis patvirtino faktą, kad jo tėvams nustatytas virusas, bet patikino, kad dėl jų būklės nerimauti nereikėtų.

„Tiesa, mano tėvai užsikrėtė koronavirusu. Abu jie dabar Australijoje, kur mano tėtis filmavosi filme. Ką tik su jais kalbėjausi telefonu ir jie abu laikosi gerai, – sakė jis. – Jie nėra stipriai susirgę, dėl to ne nerimauja, jie nesijaudina, tačiau ėmėsi visų reikalingų atsargumo priemonių.

Nemanau, kad dėl to reikėtų labai nerimauti. Vertinu visų susirūpinimą ir dėkoju už linkėjimus, bet, manau, viskas bus gerai. Būkite saugūs.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius