Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pharrellas Williamsas puošiasi laikrodžiu už 815 tūkst. dolerių: tokių pasaulyje tik 30

Hito „Happy“ atlikėjas Pharrellas Williamsas visada garsėjo ne vien talentu kurti muziką sau ir kitiems (jis – dar ir puikiai vertinamas prodiuseris), bet ir išskirtiniu stiliaus jausmu. Kuris kartais kainuoja labai brangiai: štai jo naujas laikrodis atsiėjo net 815 500 JAV dolerių (700 tūkst. eurų), ir tokių pasaulyje tėra viso labo 30!
Pharrellas Williamsas puošiasi laikrodžiu už 815 tūkst. dolerių
Pharrellas Williamsas puošiasi laikrodžiu už 815 tūkst. dolerių / „Scanpix“ ir „Instagram“ (@didiergourdonphotography) nuotr.

Savo naująjį aksesuarą Pharrellas Williamsas pademonstravo per Paryžiaus aukštosios mados savaitę, kartu su žmona Helen Lasichanh atvykęs į „Chanel“ kolekcijos pristatymą (apsirengęs, žinoma, „Chanel“ drabužiais).

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Pharrellas Williamsas su žmona Helen Lasichanh
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Pharrellas Williamsas su žmona Helen Lasichanh

Tačiau akyliausi mados sekėjai atkreipė dėmesį į išskirtinį „Richard Mille“ laikrodį , „RM 70-01 Tourbillon Alain Prost“ modelį.

Tokių tėra pagaminta viso labo 30 ir jie parduodami po 815 500 JAV dolerių – vienu jų susigundė madingoji muzikos pasaulio žvaigždė.

Šis „Richard Mille“ laikrodžio modelis sukurtas siekiant pagerbti keturiskart „Formulės 1“ čempioną prancūzą Alainą Prostą (63 m.), kuris pats prisidėjo kuriant laikrodžio dizainą. Jis – geras Richardo Mille draugas.

Šis dviratininko laikrodis turi unikalų skaitiklį, kuris seka nuvažiuotas mylias ar kilometrus, ir sumuoja viso sezono rezultatus. Medžiagos, iš kurios laikrodis pagamintas, bei sudėtingi mechanizmai - taip pat pačios aukščiausios klasės, turintys ir atitinkamą kainą.

Beje, kaip priedą prie laikrodžio, kiekvienas pirkėjas gauna dar ir „Colnago“ dviratį, kurį savo rankomis dažė patys Richardas Mille ir Alainas Prostas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius