-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Philas Collinsas persigalvojo dėl muzikinės karjeros

Buvęs grupės „Genesis“ lyderis Philas Collinsas visgi apsigalvojo ir, nepaisant sveikatos problemų, savo muzikinės karjeros nestabdys.
Philas Collinsas
Philas Collinsas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dar prieš porą dienų žurnalui FHM 60-metis britų muzikantas tikino, esą dabar geriausias laikas sustoti ir pasitraukti iš muzikos pasaulio. Žinią apie karjeros pabaigą jis motyvavo daugybe sveikatos problemų.

Tačiau žurnalo „People“ žiniomis, Ph.Collinsas visgi nenori skelbti savo karjeros pabaigos. „Jis dar neturi ketinimų išeiti į pensiją“, – „People“ sakė atlikėjo atstovas Didžiojoje Britanijoje.

Vos prieš porą dienų Ph.Collinsas teigė paliekąs muziką ir ši žinia netruko išplisti po visą pasaulį. „Aš iš tiesų nepriklausau šiam pasauliui ir nemanau, kad manęs kas nors pasiilgs. Atsiprašau, kad man taip pasisekė karjera. Nuoširdžiai nesitikėjau, kad taip bus. Tad nenuostabu, kad kai kurie žmonės manęs nekenčia“, – sakė jis.

Ph.Collinsas šiuo metu reabilituojasi Šveicarijoje, mat po pernai jam atliktos operacijos, dėl pažeistų nervų jis negali groti kaire ranka. „Šiuo metu nejaučiu savo kairės rankos pirštų ir pirštų galų, tad negaliu groti būgnais ar pianinu“, – po operacijos kalbėjo atlikėjas.

„Sudie“ tarė ir anksčiau

2008-aisiais Ph.Collinsas jau yra skelbęs apie pasitraukimą iš muzikos industrijos. Tačiau tuomet netikėta žinia tapo 2010-ųjų rugsėjį išleistas jo solinis albumas „Going Back“. Šis perkurtų dainų rinkinys tapo platininiu Vokietijoje, auksiniu Didžiojoje Britanijoje, Kanadoje ir Austrijoje. Tai buvo pirmasis studijinis muzikanto įrašas nuo 2002-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius