-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Philo Collinso dukra Lily užkariaus Holivudą

Žavioji britų atlikėjo Philo Collinso dukra Lily gavo 1 mln. svarų sterlingų (maždaug 4 mln. Lt) vertės vaidmenį Holivude.
Lily Collins
Lily Collins / „Scanpix“ nuotr.

21-erių mergina atliks vaidmenį trileryje „Pagrobimas“ (angl. „Abduction“), kurio biudžetas, kaip praneša Dailymail.co.uk, yra apie 35 mln. svarų sterlingų (apie 140 mln. Lt). Prieš kurį laiką MTV skelbė žinią, kad „Pagrobime“ pasirodys „Saulėlydžio“ aktorius Tayloras Lautneris.

Filme „Pagrobimas“ L.Collins ir T.Lautneris vaidins porą. Kartu jaunuoliai aiškinsis, kodėl jauno T.Lautnerio herojaus nuotrauka yra dingusių žmonių svetainėje. Filmavimai prasidės dar šiemet JAV, Pitsburge.

„Tai – didysis Lily debiutas. Ji visada svajojo būti garsenybe kaip jos tėvas. Lily su juo labai artima, jis buvo pirmasis, kuriam ji paskambino, sužinojusi, kad gavo šį darbą“, – sakė šaltinis.

Neseniai žurnalistams apie meilę savo tėvui L.Collins pasakojo pati. „Tėtis ir aš artimi. Nėra dalyko dėl kurio didžiuočiausi labiau nei išgirdusi, kad kažką sujaudino mano tėčio muzika. Tačiau aš visada norėjau pagauti savo sėkmę. Norėčiau būti vienu svarbių jaunosios Holivudo kartos atstovų“, – ambicingai kalbėjo mergina.

Lily yra Ph.Collinso ir jo antrosios žmonos amerikietės Jill Tavelman duktė. Pirmąsyk ekrane ji pasirodė būdama dvejų viename BBC seriale. Kai jai buvo 6-eri, tėvai išsiskyrė, tuomet ji su mama grįžo į Los Andželą. Nuo 16 metų L.Collins dirbo modeliu, o neseniai pasirodė filme „Nematoma pusė“ (angl. „The Blind Side“), kur vaidino Sandros Bullock herojės dukterį. Už vaidmenį šiame filme S.Bullock gavo „Oskarą“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius