Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmą kartą ant podiumo – krūtimi kūdikį maitinantis modelis: „Atstovauju dirbančioms mamoms“

Per „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlių madų šou podiumu žengus modeliui Marai Martin (30 m.) publika ją palydėjo audringais šūksniais. Tokios reakcijos moteris sulaukė, mat kartu su savimi nešėsi ir penkių mėnesių dukrą, kurią tuo metu maitino krūtimi.
Mara Martin ant podiumo su dukra Aria
Mara Martin ant podiumo su dukra Aria / Vida Press nuotr.

Mara Martin dėmesio žiniasklaidoje sulaukė daug daugiau nei pats renginys, ir moteris didžiuojasi, kad šitokiu būdu galėjo atstovauti visoms dirbančioms mamoms.

Penkių mėnesių dukrą Arią auginanti manekenė mano, kad jos poelgis turėjo parodyti, jog moterys neprivalo atsisakyti savo karjeros ir ambicijų susilaukusios vaikų.

„Gali daryti viską, – „People“ sakė Mara Martin. – Gali išeiti į žmones, gali siekti savo svajonių, neabejotinai gali dirbti, ir tuo pačiu gali turėti vaiką. Gali vilkėti maudymosi kostiumėlį ir gali pasitikėti savo kūnų nepaisant to, kaip jis atrodo“.

Kviečiame išsakyti savo nuomonę apklausoje:

Mara Martin sako, kad jos dukra ant podiumo atsidūrė labai natūraliai. Viskas prasidėjo, kai Mara į atvirą modelių atranką atėjo kartu su dukra, nes tik visai neseniai atsikraustė gyventi į Majamį ir dar nesusirado auklės.

„Sports Illustrated“ komandai tai nepasirodė problema, o ruošiantis renginiui „Sports Illustrated Swimsuit“ vadovė MJ Day priėjo prie Maros ir pasiūlė padiumu žengti kartu su mažyle. Marai tai pasirodė nuostabi mintis, maža to, vadovė davė jei visišką laisvę elgtis taip, kaip tą akimirką reikės. O būtent tada mergaitei prireikė pavalgyti – tad Mara ant podiumo išėjo maitindama savo dukrą krūtimi.

Žmonių reakcija į tai buvo ypač teigiama – publika Marai plojo ir padrąsinančiais šūkiais ją palaikė.

„Tai nepaprastai svarbu daugybei moterų visame pasaulyje. Aš sulaukiau tiek daug palaikymo. Esu be galo dėkinga už galimybę atstovauti joms“, – džiaugėsi modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius