-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmą kartą apie skyrybas su Vanessa Paradis prakalbęs Johnny Deppas: „Man teko sukąsti dantis ir gyventi realų gyvenimą“

Holivudo aktorius Johnny Deppas prabilo apie savo išsiskyrimą su savo buvusia partnere Vanessa Paradis ir tvirtina, kad 14 metų kartu išgyvenusi žvaigždžių pora „daro viską, ką gali“ dėl savo vaikų.
Johnny Deppas ir Vanessa Paradis
Johnny Deppas ir Vanessa Paradis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora išsiskyrė praėjusią vasarą, o dabar J.Deppas artimai bendrauja su aktore Amber Heard.

Interviu žurnalui „Rolling Stone“ filmo „Karibų jūros piratai“ žvaigždė pirmą kartą prabilo apie nutrūkusius santykius su savo vaikų motina.

„Pora pastarųjų metų buvo kėbloki. Kartais, žinoma, nemalonūs, bet tokie jau yra išsiskyrimai, ypač, manau, tada, kai tai paliečia vaikus“, – kalbėjo J.Deppas.

„Santykių puoselėjimas yra labai sudėtingas, ypač mano versle, nes nuolat esi išvykęs arba išvykę jie, todėl būna sunku. Jai nebuvo lengva. Nebuvo lengva ir man. Nebuvo lengva vaikams“, – pasakojo aktorius.

„Tokių santykių trajektorija yra tokia, kad jie išsisemia, vienas dalykas veja kitą. Taigi nesvarbu, dėl kokios priežasties jie baigiasi, jie nepakeičia to fakto, kad tau tas žmogus rūpi, kad ji yra tavo vaikų motina, ir jūs visada vienas kitą pažinosite, ir visada liksite vienas kito gyvenime dėl tų vaikų. Taip pat gali daryti viską, ką gali, dėl jų“, – sakė J.Deppas.

Aktorius sakė, kad skyrybų metu jam buvo svarbiausia užtikrinti, kad abiems jo vaikams būtų viskas gerai.

„Jie  buvo neįtikėtinai supratingi, neįtikėtinai stiprūs, kai visa tai išgyveno... Svarbiausia yra vaikai. Jų negali apsaugoti, nes tada tu meluosi. Taigi, su savo vaikais turi būti sąžiningas ir sakyti visą tiesą savo vaikams – buvo labai svarbu nevengti tiesos“, – sakė jis.

Pasak J.Deppo, jam labai padėjo jo blaivus protas.

„Aš tikrai neketinau gelbėtis alkoholiu, kad viskas atrodytų paprasčiau arba kad sušvelninčiau smūgį ar palengvinčiau padėtį, nes tai galėjo būti pražūtinga. Aš jaučiau, kad privalau blaiviai visą tai išgyventi. Turėjau rūpintis labai rimtais dalykais, tikrai, – užtikrinti, kad mano vaikai būtų tvirti“, – pasakojo J.Deppas.

„Man teko sukąsti dantis ir gyventi realų gyvenimą“, – sakė jis.

Johnny Deppas ir Amber Heard
Johnny Deppas ir Amber Heard

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius