-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmagimio besilaukianti repo žvaigždė Cardi B pirmąkart parodė suapvalėjusį pilvuką

Kitą dieną po to, kai išleido vieną laukiamiausių pastarųjų metų debiutinių repo albumų, reperė Cardi B patvirtino, jog laukiasi pirmagimio ir parodė suapvalėjusį pilvuką.
Cardi B ir Bruno Mars
Cardi B ir Bruno Mars / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasirodžiusi savaitiniame televizijos NBC humoro šou „Saturday Night Live“, sparčiai kylanti 25-erių metų žvaigždė sukėlė didelį susidomėjimą socialiniuose tinkluose.

Cardi B laidos metu du kartus lipo ant scenos – pirmojo pasirodymo metu dainuojant į aukštumas ją pamėtėjusį singlą „Bodak Yellow“, jos kūną slėpė didžiulis plunksnų boa.

Grįžusi atlikti „Be Careful“ iš penktadienį pasirodžiusio debiutinio albumo „Invasion of Privacy“, Cardi B vilkėjo aptemptą baltą suknelę, o šviesoms apšvietus jos pūpsantį pilvuką, paslaptingai šypsojosi.

VIDEO: Cardi B: Be Careful (Live) - SNL

Cardi B yra susižadėjusi su atlikėju Offsetu iš repo trijulės „Migos“, kuris netrukus po sužadėtinės pasirodymo televizijoje nėštumą patvirtino savo „Instagram“ paskyroje. Jis parašė „Mes jaučiamės palaiminti.“

Iš Bronkso kilusi Cardi B, kurios tikrasis vardas ir pavardė yra Belcalis Almanzar, greit iškilo į žvaigždes, be sentimentų rimuodama tekstus apie sunkų savo gyvenimą ir net striptizo šokėjos karjerą.

Mažiau nei prieš metus pasirodžiusio „Bodak Yellow“ dėka ji tapo viena labiausiai stebimų atlikėjų repo pasaulyje, kuriame vyrauja vyrai ir, neretai, perdėtas vyriškumas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cardi B
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cardi B

Pernai ji susišlavė aukščiausius BET hiphopo apdovanojimus, tarp jų geriausio metų singlo, tad jos debiutinio albumo buvo laukiama su nekantrumu. Ir dėl nėštumo ji visai nelėtina tempo.

Kitą savaitgalį reperė turi pasirodyti svarbiame Koučelos muzikos festivalyje, kurio pagrindinė atlikėja Beyonce dėl 2017 metais gimusių dvynių turėjo metams atidėti savo pasirodymą.

Paskalų tinklalapyje TMZ pranešta, kad Cardi B gimdyti turi liepos pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius