Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmieji santuokos metai Justinui ir Hailey Bieberiams buvo kupini iššūkių: „Trūko pasitikėjimo“

Justinas ir Hailey Bieberiai 2018 m. rugsėjį išsiėmė santuokos liudijimą, o po metų Pietų Karolinoje iškėlė ekstravagantiškas vestuves. Interviu gegužės mėnesio GQ numeriui popmuzikos žvaigždė atskleidė, kad tie pirmieji vedybinio gyvenimo metai porai buvo labai sunkūs, rašo Dailymail.co.uk.
Hailey ir Justinas Bieberiai
Hailey ir Justinas Bieberiai / „Instagram“ nuotr.

27-erių Justinas Bieberis sakė, kad santuokoje iššūkių kilo dėl ankstesnių „traumų“ ir „pasitikėjimo trūkumo“. Leidiniui jis minėjo visada spaudęs save vesti, teigė, kad ilgą laiką savo gyvenimo pašaukimu laikė santuoką ir šeimos sukūrimą.

Apie atžalas dainininkas ir jo 24-erių žmona Hailey galvoja, „tik ne šią sekundę“.

„Pirmaisiais vedybinio gyvenimo metais buvo tikrai sunku, nes dėl daug dalykų kaltos buvo praeities traumos. Trūko pasitikėjimo vienas kitu. Buvo daugybė dalykų, kurių žmogui, su kuriuo esi, prisipažinti nenori, nes bijai. Nenori jo atgrasyti pasakydamas „Man baisu“, – pasakojo Justinas, pirmuosius bendro gyvenimo su Hailey metus vaikščiojęs lyg ant „kiaušinių lukštų“. Galiausiai dainininkas pradėjo tikėti santuoka.

„Dalyvaujame gyvenime kaip pora, kaip šeima. Kuriame prisiminimus. Mano gyvenimo būdas nebuvo stabilus. Neturėjau antros pusės Neturėjau mylimo žmogaus. Neturėjau to, kam galėčiau atsiverti. Tačiau dabar visa tai turiu“, – tęsė jis apie santuoką, trunkančią jau daugiau nei 2,5 metų.

Justiną ir Hailey dar 2009-aisiais supažindino modelio tėvas Stephenas Baldwinas. Tapus gerais draugais, vėliau tarp jųdviejų 2016 m. užsimezgė ir romantiški santykiai. Deja, jie trūko neilgai ir pora išsiskyrė.

Dainininkas per tą laiką draugavo su Sofia Richie, trumpam santykius atnaujino su buvusia mylimąja Selena Gomez.

Justino ir Hailey romanas iš naujo įsiplieskė 2018 m. gegužę. Tų pačių metų liepos 7 d. pora susižadėjo, o rugsėjį Niujorko miesto teisme išsiėmė santuokos liudijimą.

Vestuves pora iškėlė 2019 m. rugsėjo 30 d. Pietų Karolinos kurorte. Jose dalyvavo 145 svečiai, tarp kurių buvo ir ne vienas žinomas veidas, pavyzdžiui, seserys Kylie ir Kendall Jenner.

Daugiau apie Justino Bieberio ir Hailey Bieber vestuves skaitykite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius