Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirma translyčio Ellioto Page’o nuotrauka be marškinėlių – svarbus įvykis aktoriui

Praėjus penkiems mėnesiams po Ellioto Page’o prisipažinimo, kad yra translytis, aktorius išdidžiai pozavo pirmajai savo nuotraukai be marškinėlių.
Elliotas Page'as
Elliotas Page'as / Vida Press nuotr.

Pirmadienį aktorius su gerbėjais pasidalijo jam itin svarbiu įrašu, kuriuo džiaugėsi pirmosiomis savo plaukiojimo glaudėmis, rašo „Page Six“.

Įrašą Elliotas Page'as papildė grotažymėmis „translyčių džiaugsmas“ ir „translytiškumas yra gražu“.

Internautų dėmesio sulaukė ne tik jo tamsiai raudonos spalvos šortai, bet ir ištreniruotas pilvo presas. Komentarų ir pagyrų už tai bei drąsą džiaugtis esant tikruoju savimi Elliotui negailėjo žvaigždės.

Štai Miley Cyrus aktoriaus nuotrauką prie baseino pavadino „karšta“, o Ellioto kolega, su juo vaidinantis seriale „The Umbrella Academy“ rašė pagaliau supratęs, kodėl per treniruotę jis niekaip negalėjo jam prilygti. Tik pažvelkite į tuos pilvo raumenis!

Tai – pirmas kartas, kai filmo „Juno“ žvaigždė, kuriam neseniai buvo atlikta krūtų audinių pašalinimo ir vyriškesnės krūtinės suformavimo operacija, parodė procedūros rezultatus. Dar kovo mėnesį Elliotas Page’as dalijosi, jog ši operacija „transformavo“ jo gyvenimą.

Leidiniui „Time“ sakė, kad po procedūros jis pagaliau pradėjo atpažinti save veidrodyje ir pajuto palengvėjimą – jausmą, kurio jis nejuto nuo tada, kai prasidėjo pragarą primenantis brendimas.

15min primena, kad apie translytiškumą Elliotas Page’as prisipažino 2020 m. gruodį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius