Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmos gėjų vestuvės karališkojoje šeimoje: Elizabeth II pusbrolis vedė savo išrinktąjį

Prieš dvejus metus karalienės Elizabeth II pusbrolis lordas Ivaras Mountbattenas viešai atskleidė, kad net 16 metų gyvendamas santuokoje kovojo dėl savo seksualinės tapatybės. Kad yra gėjus, jis prisipažino, kai Šveicarijos slidinėjimo kurorte sutiko savo tikrąją meilę Jamesą Coyle'ą, o praėjusį savaitgalį pora susituokė.
Jaunavedžiai lordas Ivaras Mountbattenas ir Jamesas Coyle'as bei karalienė Elizabeth II
Jaunavedžiai lordas Ivaras Mountbattenas ir Jamesas Coyle'as bei karalienė Elizabeth II / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Ivaras Mountbattenas ir Jamesas Coyle'as oficialiais sutuoktiniais tapo Devone – jų santuokos ceremonija buvo labai nedidelė ir intymi, joje dalyvavo tik artimiausi šeimos nariai, o visi kiti – apie 120 svečių – atvyko jau į vestuvių vakarėlį.

Abu vyrai didžiąją dieną vilkėjo vienodo modelio aksominiais švarkais, tik skirtingų spalvų. Jamesas pasirinko languotas, o Ivaras – klasikines tamsiai mėlynas kelnes.

Tai – pirmoji tos pačios lyties santuoka karališkojoje šeimoje.

Vida Press nuotr./Lordas Ivaras Mountbattenas (kairėje) su karališkąja šeima Bakingamo rūmų balkone (2005 m.)
Vida Press nuotr./Lordas Ivaras Mountbattenas (kairėje) su karališkąja šeima Bakingamo rūmų balkone (2005 m.)

Savo džiaugsmu pagaliau susituokus karalienės Elizabeth II pusbrolis pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“, paviešinęs ir keletą nuotraukų iš šventės.

„Mes pagaliau tai padarėme! Tai buvo nuostabi diena, nepaisant apgailėtino Britanijos oro (...). Didžiulis ačiū mano trims nuostabioms mergaitėms, kad yra tokios supratingos ir palaikančios – be jų paramos šitai niekada nebūtų įvykę! Ir galiausiai didžiausias ačiū tau, Jamesai, kad esi tiesiog tobulas...“ – džiaugėsi jaunavedys.

Iš pirmosios santuokos su žmona Penny Ivaras turi tris dukras – 22-ejų Ellą, 20-ies Alix ir 15-metę Luli. Jas visas Ivaro mylimasis taip pat laiko savo vaikais.

Ivaras su savo vaikų motina Penny taikiai išsiskyrė prieš aštuonerius metus. Kad ir kaip būtų keista, šį naują jo gyvenimo etapą moteris be galo palaiko – ji netgi padėjo organizuoti buvusio vyro vestuves bei pati palydėjo jį prie altoriaus!

Štai šioje nuotraukoje lordas Ivaras Mountbattenas yra su buvusia žmona Penny ir dviem vyresniosiomis savo dukromis per šių metų Askoto žirgų lenktynes:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius