Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Planuojama kurti biografinį filmą apie lygiai prieš 15 metų mirusį INXS vokalistą Michaelį Hutchence'ą

Buvęs scenarijų Holivudo filmams autorius Bobby Galinsky atskleidė, kad į didžiuosius ekranus ketinama perkelti legendinės australų grupės INXS vokalisto Michaelio Hutchence'o gyvenimo istoriją, rašo „The Guardian“.
Michaelio Hutchence'o solinio albumo viršelis
Michaelio Hutchence'o solinio albumo viršelis

Sidnėjaus radijo stočiai 702 B.Galinsky sakė, kad filmas turėtų vadintis „Dviejų pasaulių susidūrimas“ (Two Worlds Colliding) ir jis būtų kuriamas pagal knygą „Tiesiog žmogus: Tikrasis Michaelas Hutchence'as“ (Just a Man: The Real Michael Hutchence). Šią biografiją apie 1997 metais lapkričio 22 dieną mirusį muzikantą parašė jo motina ir sesuo.

Grupė INXS susibūrė 1977 metais ir per 30 gyvavimo metų su tokiomis dainomis kaip „Need You Tonight“, „Suicide Blonde“ ir „Never Tear Us Apart“ yra patekę į Australijos ir kitų valstybių populiariausių dainų topus.

Lygiai prieš 15 metų M. Hutchence'as buvo rastas negyvas savo viešbučio kambaryje. Oficialiai pripažinta, kad mirtis buvo savižudybė.

Anot B.Galinsky, filme į Michaelį bus žvelgiama ne kaip į roko žvaigždę, bet kaip į sūnų, brolį ir draugą. Jis pridūrė, kad filmas nebus bulvarinis kūrinys, kuriame dominuotų seksas, narkotikai ir rokenrolas. „Kas buvo Michaelis Hutchence'as? Kas jį skatino žengti tolyn? Kokie buvo jo asmeniniai demonai? Ką jis mylėjo?“, – apie būsimą filmą kalbėjo scenaristas.

Aktorių atranka turėtų prasidėti kitais metais. Pats būsimo filmo kūrėjas sakė jau svarstantis variantus ir užsiminė apie galimybę pagrindinį vaidmenį atiduoti Jai Courtney, Sullivanui Stapletonui ar Jamesui Frecheville.

Australijos žurnalui „Encore“ B.Galinsky sakė, kad mintį sukurti filmą apie buvusį INXS vokalistą jis brandina jau 12 metų, o galų gale ėmėsi veiksmų perskaitęs muzikanto šeimos narių parašytą biografiją.

Apie M.Hutchence'ą filmą kurti planuoja ir Richardas Lowensteinas, kuris kūrė vaizdo klipus INXS dainoms „Need You Tonight“ ir „Never Tear Us Apart“. B.Galinsky sakė manantis, kad R.Lowensteino filmas labiau tiks plačiajai auditorijai, o erdvės pakaks abiems biografiniams filmams.

B.Galinsky geriausiai žinomas kaip 1990 metais pasirodžiusio filmo „Anapus“ (Flatliners), kuriame vaidino tokios žvaigždės kaip  Kieferis Sutherlandas, Julia Roberts ir Kevinas Baconas, scenarijaus autorius.

VIDEO: INXS - Never Tear Us Apart

VIDEO: INXS - 16 - Need You Tonight - Wembley 1991

VIDEO: INXS - Disappear

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius