Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ imperijos vadovas ir jo merginos užsiėmė rąstgula ant pietų stalo

Į pasaulinę rąstguliavimo (angl. planking) maniją įsijungė ir „Playboy“ imperijos karalius Hugh Hefneris su savo „zuikučiais“.
Hugh Hefnerio „Playboy“ klubo atidarymas Londone
Hugh Hefneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

85-erių žurnalo vyrams „Playboy“ įkūrėjas išmėginti rąstgulą arba rąstguliavimą nutarė ant pietų stalo. Tiesa, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad jis tiesiog prisigėrė ir užmigo.

Nuotrauką su rąstguliaujančiu H.Hefneriu savo „Twitter“ svetainėje išplatino jo „mergina numeris vienas“ Anna Sophia Berglund. Joje matyti, kad „Playboy“ tėvas vilkėdamas juoda šilkine pižama guli ant stalo, ant kurio yra ir nešvarių indų. „Prikalbinau Hefą parąstguliauti!“, – prie nuotraukos priūrė A.S.Berglund.

Kitoje į internetą įkeltoje nuotraukoje matyti, kaip ant to paties stalo rąstguliauja „Playboy“ zuikučiai“ – merginos sugulusios rąsto forma, o už jų išsišiepęs sėdi H.Hefneris.

Beje, Dailymail.co.uk užsimena ir apie kitą populiarėjančią maniją – pelėdžiavimą (angl. owling). Jos esmė – neįprastoje vietoje atsitūpti tarsi pelėdai ir nusifotografuoti. Kalbama, kad būtent šią pramogą netrukus išmėgins „Playboy“ merginos su „tėveliu“ priešaky.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rąstgulos pavyzdys
Rąstgulos pavyzdys

Rąstguliaujančio H.Hefnerio ir „Playboy“ zuikučių nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

Kaip nurodoma tinklalapyje Rastgula.lt, rąstgula arba plankingas (angl. planking) yra netikėtai išplitęs reiškinys, dėl kurio iš proto einama visame pasaulyje. Rąstguliavimas įrodo, kad gulėti imituojant rąstą galima ant kuo įvairiausių daiktų ir paviršių, užsiiminėti rąstgulyste kartu su draugais, kaimynais ar net naminiais gyvūnais.

Kaip tai atrodo? Rąstgulyste užsiimantis asmuo atsigula rąstą primenančia poza: veidu žemyn, priglaudęs rankas prie šonų. Kūnas turi būti išsitempęs horizantalioje padėtyje. Gulima paprastai neįprastoje, ekstremalioje vietoje: ant turėklų, virvių, dėžių, stalų, telefono būdelių, akmenų, kitų rąstgulinėtojo kelyje pasitaikiusių vietų ir paviršių. Svarbus faktas – gulėjimo nufotografavimas ir įkėlimas internete.

Rastgulos nuotraukų pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius