Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ pozavusi Veronika Gordijevskaja: „Jei vyrai varvins seilę, vadinasi, gerai padirbėjau“

Žinomo fotografo Gedimino Žilinsko meninio akto parodoje „Wild“ apsilankiusi baltarusių dainininkė Veronika Gordijevskaja žavėjosi veržliomis ir drąsiomis moterų nuotraukomis. Ji ir pati neseniai apsinuogino prieš fotoobjektyvą, tiesa, ne parodai, o vyrų žurnalui „Playboy“.
Veronika Gordijevskaja
Veronika Gordijevskaja / zmones24.lt

Žavioji baltarusė tikino mananti, kad žurnalas „Playboy“ nėra iš tų leidinių, kuriuose pasirodyti moterims gėda. „Šis žurnalas išlaiko aukštą lygį, jis žinomas visame pasaulyje ir laikomas prestižiniu“, – sakė 25-erių Veronika.

Erotiškas V.Gordijevskajos nuotraukas įamžino G.Žilinskas ir dainininkė negailėjo fotografui pagyrų. „Dirbti su juo – vienas malonumas, nesijaučiau nesmagiai, nesidrovėjau. Gal todėl, kad jau esu dirbusi su Gediminu, tiesa, anksčiau jis mane fotografavo apsirengusią“, – šypsojosi baltarusė.

Organizatorių nuotr./Veronika Gordijevskaja
Veronika Gordijevskaja

Veronika teigė nesibaiminanti, kad šis jos poelgis – nuotraukos „Playboy“ – ją lydės visą gyvenimą. „Taip, ši fotosesija paliks tam tikrą žymę, tačiau manau, kad „Playboy“ – prestižinis žurnalas. Aš džiaugiuosi. Nemanau, kad tai pakeis mano gerbėjų požiūrį į mane. Jei ir pakeis, esu tikra, kad moters kūnas – nuostabus dalykas. O jei vyrai varvins seilę, vadinasi, gerai padirbėjau“, – šmaikštavo ji.

Tiesa, baltarusė tikino, kad savo intymių nuotraukų namuose ant sienos kabinti nežada. „Jei nutarčiau kabinti visus savo žurnalų viršelius ir nuotraukas, neužtektų sienų“, – juokėsi Veronika.

VIDEO: Veronika Gordievskaya 'Your beauty is your soul'

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius