Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dviejų persileidimų penktojo vaiko laukiasi aktoriaus Aleco Baldwino žmona Hilaria Baldwin

Aktorius Alecas Baldwinas su žmona Hilaria pranešė besilaukiantys penktojo vaiko. Žinia apie būsimą šeimos narį garsi pora pasidalijo praėjus vos keturiems mėnesiams po to, kai Hilaria patyrė persileidimą – tada moteris kūdikio neteko antrą kartą per septynis mėnesius, rašo Mirror.co.uk.
Alecas Baldwinas su žmona Hilaria
Alecas Baldwinas su žmona Hilaria / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

36-erių tinklalaidės „Mom Brain“ vedėja ir sporto instruktorė Hilaria Baldwin naujienomis apie nėštumą pasidalijo balandžio 6 d. paviešindama vaizdo įrašą, kuriame įamžintas jos suapvalėjęs pilvas ir girdisi jame augančio mažylio širdies plakimas.

„Pasigarsinkite… Leisiu kalbėti kūdikiui, nes neturiu žodžių išreikšti tam, kaip šis garsas mus verčia jaustis.

Ką tik sulaukiau puikių žinių, kad viskas gerai ir šis mažylis yra sveikas. Norėjau tuo pasidalyti su jumis. Štai ir vėl pradedame“, – rašė instagrame Hilaria.

62-ejų Alecui Baldwinui ši atžala bus penktoji, kurią jam pagimdys Hilaria Baldwin. Iš ankstesnės santuokos su Kim Basinger aktorius turi dukrą Ireland (24).

Pastarųjų metų laikotarpis Hilariai Baldwin ir jos šeimai buvo itin sunkus – moteris, kaip jau minėta anksčiau, patyrė du persileidimus. Vieną jų – 2019 metų balandį, o kitą – lapkritį. Per pastarąjį nėštumą pora laukėsi mergaitės, atrodė, kad viskas klostosi puikiai, tačiau skaudi netektis į šeimą pasibeldė ketvirtą nėštumo mėnesį.

Apie tai ji papasakojo savo sekėjams instagrame. „Su liūdesiu pranešame, kad šiandien sužinojome netekę kūdikio 4 nėštumo mėnesį. Taip pat norime jus informuoti, kad nors dabar ir nesijaučiame gerai, mums viskas bus gerai.

Esame labai laimingi, turėdami 4 sveikus vaikus – ir mes niekada apie tai nepamiršime. Pranešiau Carmen ir tai įamžinau, kad galėčiau nusiųsti Alecui. Manau, kad tai neblogas būdas tuo pasidalyti ir su jumis“, – teigė moteris.

Antra netektis per septynis mėnesius privertė Hilarią Baldwin kreiptis pagalbos į psichologus. Kassavaitiniai susitikimai su jais moteriai padėjo susigrąžinti laimę.

„Nieko neprarasite nueidami pas kažką ir pasikalbėdami. Nuo pat pradžių sakiau: man nebuvo gerai, kai tai nutiko, bet žinojau, kad bus ir norėjau, kad taip jausčiausi. Dėl savęs pačios tuo sunkiu metu turėjau pasirinkti laimę. Ir privalėjau dėl to sunkiai dirbti“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius