Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po įtarimų apie romaną su kolege iš grupės, „Little Big“ lyderis pranešė apie skyrybas

Po neįvykusios „Eurovizijos“, kurioje grupei „Little Big“ buvo prognozuojama gan aukšta vieta, jos lyderio Ilja Prusikino gyvenime – dar vieni nemalonūs pokyčiai. Dainininkas pranešė apie skyrybas su tinklaraštininke Irina Smelaja. Kodėl nusprendė nutraukti santuoką, pora paaiškino vaizdo įraše.
Irina Smelaja, Ilja Prusikinas ir Sofija Tajurskaja
Irina Smelaja, Ilja Prusikinas ir Sofija Tajurskaja / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 „Little Big“

„Mes norime jums kai ką pasakyti“ – taip pavadintame vaizdo įraše, paviešintame Irinos Smelajos „YouTube“ kanale, moteris, internetinėje erdvėje žinoma kaip Tatarka, ir jos sutuoktinis, grupės „Little Big“ lyderis Ilja Prusikinas, pranešė, jog nusprendė skirtis.

Tiesa, iš pradžių pora dar bandė juokauti, kad ta „labai svarbi naujiena“ yra antras Irinos nėštumas.

„Mes norėjome, kad sužinotumėte tai iš mūsų, o ne iš kokios nors geltonosios spaudos. Deja, mes skiriamės. Taip nutinka“, – kalbėjo atlikėjas.

Pora paaiškino, kad nutraukti vedybinį gyvenimą juodu nusprendė tikrai ne spontaniškai. Ilgai kalbėję ir diskutavę dar pernai gruodį, po įtemptų grupės „Little Big“ gastrolių, jie vieningai nutarė kurti atskirus gyvenimus.

Kaip vieną iš priežasčių draugiškai išsiskiriantys sutuoktiniai įvardijo „kritinę pretenzijų vienas kitam masę“.

Atlikėjas pridūrė manantis, jog likti drauge ir bandyti išsaugoti šeimą, bet jaustis nelaimingiems nereikia tik dėl to, jog juodu turi vaiką.

„Paprasčiausiai mes savo išgyvenimus perduotume vaikui. Negalime leisti, kad taip atsitiktų“, – toliau aiškino Ilja Prusikinas.

Kaip rašo Gazeta.ru, pora taip pat juokavo, kad jei liktų drauge, virstų vienas kito nekenčiančia ir smurtaujančia „alkoholikų šeima“.

„Buvo toks laikotarpis, kai aš keliavau, nuolat buvau su grupe, filmavausi, o Ira tik laukė. Turėjome šeimą per atstumą. Aš jaučiausi blogai, Ira taip pat“, – toliau vaizdo įraše kalbėjo skandalingos „Little Big“ narys.

Vaizdo įrašas, kuriame pora praneša apie skyrybas:

VIDEO: МЫ ХОТИМ ВАМ КОЕ-ЧТО СКАЗАТЬ

Grupės „Little Big“ ir poros gerbėjus žinia apie skyrybas labai nuliūdino. Komentaruose jie rašė po šio pranešimo nebetikintys meile, kiti teigė, jog 2020-ieji dar kartą įrodė esantys blogiausiais metais.

Buvo ir manančių, jog Ilja Prusikinas žmoną palieka dėl „Little Big“ solistės Sofios Tajurskajos, su kuria, sklinda kalbos, jis užmezgė romaną.

Kad išdavė Iriną Smelają, atlikėjas buvo įtarinėjamas dar prieš prasidedant Rusijos atrankų į „Euroviziją“ etapams. Dainininkas su žmona seniai nebuvo pasirodęs viešumoje, o vienas internautas moters komentaruose tiesiogiai paklausė, kodėl ši ne su Ilja? Iš privačios anketos buvo atsakyta, jog Ilja Prusikinas laiką leidžia su kolege iš grupės. Irina Smelaja minėto komentaro nekomentavo, bet ir neištrynė.

TAIP PAT SKAITYKITE: LGBT bendruomenė pasipiktino „Little Big“: vaizdo įraše – homofobiški jų išsireiškimai

„Little Big“ „Uno“ tapo populiariausiu „Eurovizijos“ vaizdo klipu: konkurentus lenkia dešimteriopai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius