Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po keturkojės Lilos žūties Miley Cyrus priglaudė naują šuniuką

Dainininkė Miley Cyrus (20) neslepia savo meilės šunims, todėl ją itin sukrėtė jos augintinės Lilos žūtis. Kalytė mirė po susidūrimo su Miley sužadėtinio Liamo Hemswortho augintine buldoge Ziggy.
Miley Cyrus ir naujoji augintinė Bean
Miley Cyrus ir naujoji augintinė Bean / „Twitter“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

„Dėl kažkokių priežasčių, Ziggy pagriebė Lilą. Nesu tikra, ar ji žaidė, ar ką? Ji tiesiog sukando Lilą blogoje vietoje ir Lila neišgyveno“, – apie nelaimingą atsitikimą pasakojo Miley mama Tish, rašo Dailymail.co.uk

Garsios dainininkės mama savo „Twitter“ paskyroje taip pat rašė: „Miley mylėjo Lilą labiau, nei kas gali įsivaizduoti. Žinau, kad žmonės sako, kad tai tik šuo, bet Miley ji buvo kur kas daugiau. Tai, kaip Lila buvo atimta iš Miley yra tragiška. Kartais negali suprati to, kas nutinka.“

Tačiau po nelaimės Miley nusprendė į savo šeimą priimti dar vieną keturkojį. Iš gyvūnų prieglaudos „Spot! Pet Boutique“ ji pasiėmė mažytę šunytę, vardu Bean.

„Susipažinkite su Bean. Ji yra maža mergaitė. Ji yra maišyta su čihuahua veisle. Ji atnešė tiek daug laimės. Aš labai myliu savo mažąją pupą“, – savo „Twitter“ gerbėjams parašė Miley ir pasidalijo nuotraukomis su naująja augintine.

Vėliau ji taip pat parašė: „Po šio vakaro jaučiu ryšį su savo mergaite Lila. Žinau, kad ji yra šuniukų rojuje ir didžiuojasi, kad jos mamytė išliko stipri“.

Twitter nuotr./Miley Cyrus ir naujoji augintinė Bean
„Twitter“ nuotr./Miley Cyrus ir naujoji augintinė Bean





 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius