Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po ketverių metų draugystės išsiskyrė Lewiso Hamiltono ir Nicole Scherzinger keliai

26-erių metų lenktynininkas Lewisas Hamiltonas ir dainininkė Nicole Scherzinger nusprendė išsiskirti. Teigiama, kad L.Hamiltono ir jo septyneriais metais vyresnės draugės keliai išsiskyrė dėl įtempto judviejų darbo grafiko – pora pastaruoju metu ėmė matytis vis rečiau ir rečiau.
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger / „Scanpix“ nuotr.

Buvusi „The Pussycat Dolls“ grupės narė ir lenktynininkas kartu praleido apie ketverius metus.

„Taip, jie išsiskyrė. Labai gaila, nes Nicole iš tikrųjų stengėsi, kad pavyktų. Jie ir dabar geri draugai ir tai buvo draugiškos skyrybos, tačiau jie nusprendė, kad santykių nebuvo įmanoma išsaugoti dėl tokių skirtingų darbo grafikų“, – puslapiui dailymail.co.uk teigė poros draugas.

Iš Havajų kilusi dainininkė kartu su Simonu Cowellu teisėjauja talentų laidoje „X Factor“, kuri yra filmuojama Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kalifornijoje. Tuo tarpu Šveicarijoje namus turintis L.Hamiltonas keliauja po visą pasaulį kaip vienas pagrindinių „Formulės-1“ lyderių.

Pora susitiko Miunchene vykusiuose Europos muzikos apdovanojimuose 2007 metais lapkričio mėnesį. Viešumoje jie pirmą kartą pasirodė po šešių mėnesių, Monake vykusiose „Formulės-1“ „Grand Prix“ varžybose. N.Scherzinger šalia savo mylimojo buvo ir tuo metu, kai jis buvo karūnuotas pasaulio čempionu Brazilijoje 2008 metų lapkričio mėnesį.

Tačiau pora praleido nesuskaičiuojamai daug laiko atskirai – tiek Nicole, tiek Lewisas rūpinosi savo karjera. Neoficialiais duomenimis, šių metų liepos mėnesį įvyko poros sužadėtuvės.

Tai – ne pirmos L.Hamiltono ir N.Scherzinger skyrybos. 2010 metais žiniasklaida taip pat buvo pranešusi apie skirtingais keliais pasukusią įžymybių porą.

L.Hamiltono atstovas spaudai atsisakė komentuoti naujausias žinias apie poros santykius, o  N.Scherzinger atstovas buvo nepasiekiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius