Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po persileidimo scenoje Halsey ruošiasi motinystei: dainininkė pranešė apie nėštumą

Halsey (26 m.) įsiamžino fotosesijoje, kurios paskirties niekas nesitikėjo. Dainininkė, instagrame pasidalijusi saulės apšviestais kadrais, pranešė, kad laukiasi pirmagimio.
Halsey
Halsey / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Halsey

„Staigmena!“ – šalia nuotraukų rašė Halsey.

Jose dainininkė įamžinta demonstruojanti išryškėjusį nėščiosios pilvą. Kituose kadruose, kurių autorius fotografas Samas Dameshekas, Halsey – pusnuogė.

Kaip rašo Eonline.com, dainininkė pirmagimio laukiasi drauge su mylimuoju, scenarijų autoriumi Alevu Aydinu.

Porai pavyko gan ilgai nuslėpti savo santykius. Tik sausio pradžioje pasirodė pirmieji gandai apie šių dviejų žmonių romaną, Haley pasidalijus A.Aydino nuotrauka instagramo istorijose.

Prieš tai dainininkė draugavo su tokiomis muzikos žvaigždėmis kaip reperis G-Eazy, Yungblud, taip pat aktoriumi Evanu Petersu.

Kad svajoja apie vaikus, Halsey užsiminė prieš kelerius metus. 2018-aisiais dainininkė, serganti endometrioze, kuri gali sukelti nevaisingumą, atskleidė užsišaldžiusi savo kiaušinėlius.

Dar anksčiau, 2015-aisiais, 26-erių mergina patyrė persileidimą. Tuo metu ji buvo gastrolėse.

„Pradėjus gastroliuoti, koncertuoti bei keliauti, stresas ir kūno įtampa sustiprino simptomus. Taigi šią patirtį pavertė šiek tiek blogesne.

Palengvėjo supratus, kad neišsigalvoju ir nesielgiau per jautriai, visa tai nebuvo tik mano galvoje. Taip pat nesmagu žinant, kad su tuo gyvensiu amžinai“, – apie ligą pasakojo ji.

Praėjus vos keliems mėnesiams po diagnozės, Halsey sužinojo esanti nėščia. Deja, kaip sakė ji laidoje „The Doctors“, „prieš suvokiant, ką man tai reiškia ir ką tai reiškia mano ateičiai, mano karjerai, mano gyvenimui, mano santykiams, netrukus vidury koncerto ant scenos įvyko persileidimas.“

„Tas jausmas, kai kraujuojant turi žiūrėti į poros šimtų paauglių veidus. Bet vis tiek turi koncertuoti. Tą akimirką supratau niekada nenorinti rinktis tarp to, ką myliu daryti ir negalėjimo tuo užsiimti dėl šios ligos. Todėl pasiryžau ir ėmiausi agresyvaus gydymo“, – prisiminė Halsey, tuo metu jau buvusi po operacijos, po kurios ji sakė besijaučianti geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius