-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po princo Harry vestuvių svajonių jaunikio titulą perėmė jo pusbrolis Louisas Spenceris

Daugybė moterų po princo Harry vestuvių jau spėjo nusiminti, manydamos, kad karališkoje šeimoje nebeliko svajonių jaunikio. Tačiau yra gerų žinių! Šį titulą perima jo pusbrolis Louisas Spenceris – 24-erių žavusis vaikinas jau spėjo ištirpdyti tūkstančius širdžių.
Louisas Spenceris TIK FRONTUI
Louisas Spenceris / Scanpix, instagramo nuotr.

Visas naujienas apie karališkąsias Harry ir Meghan vestuves rasite ČIA

Louisas Spenceris kilęs iš kilmingos aristokratų šeimos, jis – Althorpo vikontas. Tai – Europos aristokratų titulas, žemesnis už grafą ir aukštesnis už baroną.

Susidomėjimas vaikinu išaugo po to, kai jis prieš pusantros savaitės dalyvavo karališkose vestuvėse. Į parankę jam buvo įsikibusi mama Victoria Aitken bei dvi sesės Eliza ir Kitty Spencer. Jų tėvas, Charlesas Spenceris, yra princesės Dianos jaunesnysis brolis.

Štai Louiso tėvai:

Ryškūs skruostikauliai, ilgos kojos, itin miela šypsena – ilga vestuvių ceremonija merginoms visai neprailgo, kai galima buvo grožėtis tokiu vaizdu.

Savo žavumą Louisas Spenceris paveldėjo ne tik iš tėčio pusės, bet ir iš mamos. Iki santuokos su Charlesu, Victoria dirbo modeliu. Dukra Kitty šiuo metu seka mamos pėdomis – yra mados namų „Dolce & Gabbana“ modelis.

Kaip ir jo pusbroliai, princas Williamas ir princas Harry, Louisas Spenceris taip pat gimė garsiojoje Šv. Marijos ligoninėje. Tačiau didžiąją vaikystės dalį su savo trimis seserimis jis praleido gyvendamas Pietų Afrikoje.

Pasak užsienio portalų, Louisas šiuo metu yra vienišas. O tai suteikia vilties laisvoms merginoms. Kadangi princas Harry ir Meghan Markle susipažino aklo pasimatymo metu, internete pasipylė tūkstančiai merginų žinučių, prašančių, kad kas nors jas suvestų su Louisu Spenceriu.

Kai Louisas paveldės tėčio grafo titulą, laimingoji, kuri kada nors jam pasakys „taip!“, taps taip pat kilmingos šeimos dalimi – grafo žmona. Aišku, ne karališkoji šeima, bet bent jau aristokratiška!

Net Nicky Minaj prieš kelerius metus jau buvo atkreipusi dėmesį į vaikino grožį. „Pažiūrėkite mūsų vestuvių nuotraukas“, – juokavo ji.

Sometimes

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

Chilling in Ibiza ????

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

Night out is ✨????

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

#louisspencer #viscountalthorp #princessofwales #nephew

A post shared by Jennifer (@ladydianafan) on

Old but gold

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius