-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skandalingo pasirodymo „Oskaruose“ išsiskyrę B.Cooperis ir I.Shayk galvoja apie susitaikymą?

Holivudo žvaigždė Bradley Cooperis (45 m.), rodos, perdėliojo gyvenimo prioritetus, pasirodžius kalboms, kad jis ir buvusi mylimoji Irina Shayk (34 m.) vis daugiau laiko praleidžia drauge ir galvoja apie susitaikymą po skandalingo aktoriaus ir dainininkės Lady Gaga pasirodymo pernykštėje „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje.
Bradley Cooperis, Irina Shayk ir Lady Gaga
Bradley Cooperis, Irina Shayk ir Lady Gaga / „Scanpix“ nuotr. / 15min montažas

Kaip rašo „Metro“, B.Cooperis ir I.Shayk neseniai Niujorke leido laiką su jųdviejų trejų metų amžiaus dukra Lea De Seine. Vis geriau sutariantys modelis ir aktorė vienas kitą buvo apsikabinę ne taip, kaip tai daro problemų turinčios poros. Be to, I.Shayk teigiama, B.Cooperį pabučiavo į kaklą.

Jausmus viešumoje juodu demonstravo po naujausio B.Cooperio įspėjimo, jog ant įvairių renginių, švenčių ir apdovanojimų raudono kilimo jo daugiau galime ir nebesutikti.

Manoma, kad tokį sprendimą aktorius priėmė po kontroversiškų reakcijų sulaukusio jo ir atlikėjos Lady Gaga pasirodymo per „Oskarų“ apdovanojimus. Ne vienam jis pasirodė nepagarbus abiejų žvaigždžių antrųjų pusių atžvilgiu.

Pamatykite minimą pasirodymą:

VIDEO: Įspūdingi „Queen“ ir Lady Gagos bei Bradley Cooperio pasirodymai „Oskarų“ ceremonijoje

Kaip tik po jo užsienio žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad I.Shayk ir B.Cooperis užbaigė ketverius metus trukusį romaną.

Po šio įvykio aktorius pradėjo vengti ir viešų renginių.

„Tai tikrai verčia susidurti su ego, tuštybe ir nesaugumu. Tai labai įdomu ir visiškai beprasmiška, – sakė jis apie vieną iš apdovanojimų ceremonijų atributų - pozavimą prie sienelės. – Su tuo reikia dirbti, be to, tai tikrai nesuteikia jokio meninio kūrybiškumo. Ne dėl to paaukoji viską, kad galėtum kurti meną.“

Tačiau į šulinį, iš kurio gali tekti pačiam gerti, spjauti nereikėtų. Kas žino, gal ant kokio raudono kilimo pozuojantį fotografams B.Cooperį dar pamatysime. Ir ne vieną, o su I.Shayk. Juk viltis miršta paskutinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius