Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skrandžio mažinimo operacijos 11 kg atsikračiusi Mariah Carey sužibėjo „Auksiniuose gaubliuose“

„Auksinių gaublių“ apdovanojimuose susirinkusių svečių akis traukė ne tik kino žvaigždės, bet ir dainininkė Mariah Carey (47) – akivaizdžiai sulieknėjusi dainininkė savo puikias kūno formas pabrėžė elegantiška, aptempta suknele.
Mariah Carey
Mariah Carey / Vida press, Scanpix nuotr.

Daugiau apie apdovanojimus ir jų nugalėtojus skaitykite ČIA

Praėjusiais metais dėl papilnėjusios figūros kritikuota dainininkė Mariah Carey praėjusį lapkritį ėmėsi drastiškų priemonių, kad kuo greičiau sulieknėtų – pasidarė skrandžio mažinimo operaciją.

Nors po operacijos atlikėjai teko kovoti su infekcija ir dėl to atšaukti net keletą pasirodymų, tačiau dabar Mariah Carey – laiminga, puikiai atrodanti ir sveika. Pranešama, kad dainininkė atsikratė kiek daugiau nei 11-os kilogramų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Neapsikentusi kritikos dėl papilnėjusios figūros Mariah Carey pasidarė skrandžio mažinimo operaciją

Sekmadienio vakarą atvykusi į „Auksinių gaublių“ ceremoniją Mariah Carey ant raudono kilimo atrodė tiesiog pritrenkiančiai – dainininkė vilkėjo juodą undinėlės silueto „Dolce & Gabbana“ suknelę.

Mariah Carey buvo nominuota už geriausią filmui sukurtą dainą, tačiau statulėlė atiteko ne jai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey ir Common
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey ir Common

Beje, ji taip pat prisidėjo prie žinomų moterų protesto, kai viešnios pasipuošė juodomis suknelėmis, taip išreikšdamos palaikymą seksualinį priekabiavimą kentusioms aukoms.

Pasak artimų divos šaltinių, Mariah Carey šiuo metu yra be galo laiminga dėl vėl grįžusių puikių kūno formų – tą patį kalba ir iš veido visą ceremoniją nedingusi jos šypsena.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey

15min primena, kad sujudimas dėl Mariah Carey papilnėjusios figūros prasidėjo dar praėjusią vasarą, kai pasirodė žurnalo „Paper“ fotosesijoje – joje dainininkė buvo akivaizdžiai paploninta nuotraukų redagavimo programa.

Internautai tada retoriškai klausė, kodėl dainininkė bando apsimesti lieknesnė nei yra iš tikrųjų – jeigu jai kliudo papildomi kilogramai, ji turėtų traukti į sporto salę, na o jeigu ji patenkinta savo figūra, tai kam tada ploninti save nuotraukose?

TAIP PAT SKAITYKITE: Holivudo aktorės sukilo prieš seksualinį priekabiavimą: protesto įrankiu tapo juoda suknelė

TAIP PAT SKAITYKITE: Išdalinti „Oskarų“ pranašais vadinami „Auksiniai gaubliai“: sužinokite laimėtojus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius