-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skyrybų Jennifer Lopez paguodos ieško buvusių mylimųjų draugijoje: pas ją lankėsi Benas Affleckas

Po skyrybų su Alexu Rodriguezu atlikėja Jennifer Lopez Los Andžele laiką leido su Benu Afflecku, „Page Six“ patvirtino šaltiniai.
Jennifer Lopez su Alexu Rodriguezu, Benas Affleckas
Jennifer Lopez su Alexu Rodriguezu, Benas Affleckas / Vida Press nuotr.

„Oskaro“ laureatas ne kartą dienos metu buvo pastebėtas atvykstantis į Jennifer Lopez namus Kalifornijoje, iki kurių jį atvežė baltos spalvos automobilis, kaip teigiama, priklausantis dainininkei.

Nors drauge viešumoje buvę mylimieji dar nepasirodė, šaltinis „Page Six“ atskleidė, kad beveik kiekvieną dieną balandžio pabaigoje Jennifer dirbantis apsaugos darbuotojas aktorių atveždavo pas ją, o po kelių valandų parveždavo namo.

48-erių Benas Affleckas 51-erių Jennifer Lopez nuo tada, kai ji grįžo iš Dominikos Respublikos, kur filmavosi filme „Shotgun Wedding“, lankėsi tris kartus. Ir visi šie vizitai, rašoma, draugiški.

Pasibaigus audringam jųdviejų romanui 2004 m., aktorius ir atlikėja visuomet palaikė šiltus santykius, padėjo vienas kitam sunkiomis akimirkomis. Kaip ir dabar, nutrūkus Jennifer sužadėtuvėms su buvusiu profesionaliu beisbolininku Alexu Rodriguezu.

„Scanpix“ nuotr./Alexas Rodriguezas ir Jennifer Lopez
„Scanpix“ nuotr./Alexas Rodriguezas ir Jennifer Lopez

Išliko juodu draugais net ir po to, kai iširus jų santykiams užsienio žiniasklaida visas kritikos strėles nutaikė į atlikėją, o svajonių jaunikiu tituluotam Benui Affleckui reiškė užuojautą.

Apie tai jis smulkiau papasakojo „The Hollywood Reporter“ tinklalaidėje „Awards Chatter“.

„Žmonės labai ant jos pyko, elgėsi seksistiškai, rasistiškai. Negražūs, žiaurūs dalykai buvo rašomi – tokie, už kuriuos šiandien jus iškart atleistų iš darbo. Dabar ji laikoma žvaigžde ir gerbiama už savo darbus, dėl to, iš kur yra kilusi, ką pasiekė – kaip ir turėtų būti!“ – kalbėjo jis.

„Mano ir Jennifer Lopez draugystė tapo pagrindine laikotarpio, kai itin išpopuliarėjo bulvarinė spauda, istorija“, – tęsė aktorius.

15min primena, kad Benas Affleckas ir Jennifer Lopez taip pat buvo susižadėję (2002 m.), tačiau vestuves nukėlė į 2003 m. Deja, jų pora taip ir neiškėlė – vos po kelių mėnesių sužadėtuvės buvo atšauktos. Šias skyrybas Jennifer Lopez pavadino „tikriausiai pirma didžiausia netektimi“.

Tiesa, Benas Affleckas – ne vienintelis buvęs mylimasis, pas kurį paguodos ieškojo Jennifer. Teigiama, kad iširus sužadėtuvėms ji laiką leido ir su Marcu Anthony, su kuriuo susilaukė dvynių Maxo ir Emme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius