Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Popkaralienės privilegijos: į Lisaboną skridęs keleivinis lėktuvas dėl Madonnos stabtelėjo Porte

Popkaralienė Madonna (59 m.) nors ir turi nuosavą lėktuvą, bet neretai skraido ekonomine klase kartu su eiliniais keleiviais. Tačiau prireikus dainininkė nevengia pasinaudoti žvaigždės statusu ir sulaukia tokių paslaugų, kokių oro linijos nedarytų jokiam kitam keleiviui. Pavyzdžiui, į Lisaboną skridęs lėktuvas vien dėl Madonnos stabtelėjo Porte ir dėl to į Lisaboną vėlavo net dvi valandas.
Madonna
Madonna / „Instagram“ nuotr.

Madonna pastaruoju metu savo laiką skirsto tarp Londono, kur su tėvu Guy Ritchie gyvena jos sūnus Rocco (17 m.), ir Lisabonos. Čia dainininkė su jaunesniaisiais vaikais prieš kelis mėnesius persikėlė dėl kito sūnaus Davido Bandos (12 m.), kuris siekia futbolininko karjeros ir dabar mokosi futbolo klubo „Benfica“ jaunimo akademijoje.

Pranešama, kad lapkričio 28-ąją „TAP Air Portugal“ oro linijų lėktuvas, skridęs iš Londono į Lisaboną, padarė lanką ir trumpam stabtelėjo Porte, kur išleido Madonną.

Oficialiai iš pradžių buvo skelbiama, kad sustoti Porte prireikė dėl kuro trūkumo. Vėliau „TAP Air Portugal“ pakeitė savo versiją – aiškino, esą likus maždaug pusvalandžiui iki Lisabonos, lėktuvą priimti turėjęs oro uostas dirbo prasto matomumo sąlygomis, dėl to nuspręsta pakeisti kryptį ir skristi į Portą. Lisabonos oro uostas nepatvirtino informacijos, kad tuo metu buvusios prastos oro sąlygos nusileidimui, tačiau tos dienos orų prognozės rodo, kad tądien nestipriai lijo, o vėjo gūsiai siekė 17 km/val.

Taigi lėktuvas virš Porto suko ratus apie 20 minučių, kol šio miesto oro uostas galėjo jį priimti.

„Twitter“ nuotr./Madonna, skrendanti ekonomine klase
„Twitter“ nuotr./Madonna, skrendanti ekonomine klase

Galiausiai britų žiniasklaida atkapstė, kad tame lėktuve ekonomine klase skrido popžvaigždė Madonna.

Porte lėktuvas nusileido 16.33 val. vietos laiku ir, liudininkų teigimu, Madonna tuo metu kalbėjosi su skrydžio palydovais, o jos asistentė kažką derino telefonu. Vienas keleivis nugirdo, kaip asistentė vėliau pasakiusi Madonnai, kad „priešais oro uostą laukia automobilis“. Netrukus po to Madonna kartu su savo asistente buvo išleistos iš lėktuvo, jas pasitiko oro uosto autobusas ir nuvežė iki terminalo.

Lėktuvas vėl pakilo tik 17.48 val. ir į Lisaboną atskrido pavėlavęs dvi valandas.

Ko Madonnai prireikė Porte, neaišku, tačiau dėl jos asmeninių reikalų buvo sugaišinti visi kiti lėktuvu skridę keleiviai.

Ir „TAP Air Portugal“, ir Lisabonos bei Porto oro uostai atsisako komentuoti, ar lėktuvas Porte stabtelėjo Madonnos pageidavimu.

15min primena, kad Madonna laisvai gali sau leisti skraidyti liukso klase ir net turi savo lėktuvą, mat ji yra pati turtingiausia garsenybė pasaulyje. Jos turto vertė – net 910 mln. JAV dolerių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius