Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Popžvaigždė Lady GaGa sielvartauja dėl nutrūkusio romano

JAV popmuzikos atlikėja Lady GaGa, kuri neseniai išsiskyrė su savo partneriu verslininku, sielvartauja ir ilgisi namų, nes jos „širdis buvo siaubingai sudaužyta“.
Lady GaGa daugelį žavi savo itin seksualiu ir originaliu įvaizdžiu.
Lady GaGa / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Popžvaigždė buvo užmezgusi ryšius su paslaptingu 23 metų vyru, žinomu tik Speedy pravarde. Birželį jiedu buvo nufotografuoti Havajuose – aistringai besibučiuojantys ir susikibę rankomis. Tačiau dainininkė neseniai užsiminė, kad šis romanas nutrūko, ir sakė žurnalistams esanti „vieniša mergina“.

28 metų atlikėja britų dienraščiui „The Sun“ pasakojo labai sielvartaujanti ir trokštanti kuo greičiau baigti reklamos kampaniją užsienyje bei grįžti į gimtąjį Niujorką.

„Ar žinot, koks apima jausmas, kai širdis taip siaubingai sudaužyta? Jauti, tarsi iš jos lašėtų kraujas. Kaip jaučiuosi, galite suprasti, jeigu patys esate tai patyrę“, – sakė ji.

„Ilgiuosi Niujorko. Negaliu nusakyti, kaip pasiilgstu to miesto. Myliu jį visą: betoną, barus, savo šeimą ir draugus“, – pridūrė atlikėja. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius