Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjus 5 metams po Michaelo Jacksono mirties jam pateikti nauji kaltinimai dėl pedofilijos

Prieš penkerius metus miręs popkaralius Michaelas Jacksonas kaltinamas seksualiai išnaudojęs tuomet dar tik dešimties metų Jamesą Safechucką, praneša independent.co.uk.
Prieš 55-erius metus gimė Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jamesas Safechuckas, kuriam dabar yra 36-eri, į teismą kreipėsi pirmadienį. Vyras tvirtina, kad Michaelas Jacksonas jį seksualiai išnaudojo po to, kai būdamas dešimties metų jis kartu su garsiu atlikėju nusifilmavo „Pepsi“ reklamoje.

Berniukui velionis praplovė smegenis ir jis galvojo, kad tai buvo meilės veiksmai, kuriuos neva skatino jis pats

„Jacksonas užsiiminėjo apgalvotais veiksmais, kad suklaidintų tiek Safechucką, tiek jo tėvus, esą būdamas su juo vaikas gali jaustis saugus, o tai buvo labai toli nuo realybės, – rašoma teismui pateiktuose kaltinimuose. – Jacksonui puikiai sekėsi juos klaidinti, nes Safechuckas iškentė pasikartojančius seksualinės prievartos veiksmus, kurie buvo bjauraus pobūdžio. Berniukui velionis praplovė smegenis ir jis galvojo, kad tai buvo meilės veiksmai, kuriuos neva skatino jis pats. Po pirmojo incidento Safechuckas reguliariai pradėjo miegoti Jacksono lovoje jo viešbučio kambaryje iki pat jo turo „Bad“ pabaigos 1988-aisiais.“

Jameso Safechucko advokatas tvirtina, kad jo klientas lytiškai išnaudojamas buvo apie 100 kartų ketverius metus, iki kol jis lytiškai subrendo ir Jacksonui pasidarė nebeįdomus.

Anksčiau prisiekė, kad Jacksonas nieko blogo nedarė, o dabar persigalvojo

Michaelą Jacksoną ginantis advokatas Howardas Weitzmanas ketegoriškai neigia šiuos kaltinimus. „E! News“ jis sakė esąs įsitikinęs, kad Jamesas Safechuckas tenori išpešti finansinės naudos ir viliasi, kad teismas atmes jo prašymą bylinėtis.

Jamesas Safechuckas anksčiau, kai Michaelas Jacksonas buvo kaltinimas kitų vaikų prievartavimu, liudijo popkaraliaus naudai. Teisme jis prisiekė, kad popkaralius su juo niekada nesielgė nederamai. 2005 metais Michaelas Jacksonas buvo išteistintas ir pripažintas nekaltu.

„Tas žmogus pateikė kaltinimus praėjus penkeriems metams po Michaelo mirties ir daugiau kaip 20 metų nuo tada, kai tariamai įvyko jo minimas incidentas. Jis anksčiau liudydamas teisme yra prisiekęs, kad Michaelas niekada su juo nesielgė nederamai“, – ieškinį pakomentavo popkaraliaus advokatas Howardas Weitzmanas.

Ar Jameso Safechucko prašymas bylinėtis bus patenkintas, paaiškės rugsėjo pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius