Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzų kino žvaigždė Gerard’as Depardieu pasipasakojo apie savo viešą nusišlapinimą lėktuve

Prancūzijos kino žvaigždė Gerard’as Depardieu pasipasakojo apie praeitą viename lėktuve įvykusį incidentą, kai jis buvo priverstas nusišlapinti kitų keleivių akivaizdoje į tuščią butelį, nes stiuardesė neįleido jo į tualetą.
Gerardas Depardieu
Gerardas Depardieu / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį duodamas interviu televizijos CNN pokalbių laidos vedėjui Andersonui Cooperiui, kuriam šis pasakojimas sukėlė juoko priepuolį, žinomiausias prancūzų aktorius pripažino, kad butelis pasirodė esantis per mažas.

Aktorius, kalbėdamas palydoviniu ryšiu iš Dublino, aiškino, kad mėgino pasinaudoti lėktuvo, turėjusio skristi iš Paryžiaus į Dubliną, tualetu prieš laineriui pakylant, tačiau stiuardesė „užrėmė duris koja" ir liepė jam grįžti į savo vietą.

„Pasakiau: „Madam, man susikaupė daug šlapimo. Turiu nusišlapinti. Man skauda", – juokdamasis pasakojo G.Depardieu. – „Aš ne teroristas – man tik reikia nusišlapinti." Ji atšovė: „Ne, grįžkite į savo vietą."

Kai stiuardesė dar kartą atsisakė įleisti jį į tualetą, G.Depardieu pasiskolino tuščią mineralinio vandens buteliuką iš savo draugo ir nusišlapino lėktuvo salone.

„Žinot, buvo labai gražu. Labai skaudėjo", – aktorius pasakojo anglų kalba. „Nesu pabaisa. Tiesiog vyras, kuriam prireikė nusišlapinti. Nesuprantu, kodėl ji užblokavo duris."

Pasak G.Depardieu, stiuardesė įtūžo, kai buteliukas persipildė. „Buteliukas buvo per mažas. Aš tikras dramblys. Pasakiau: „Nesijaudinkit, aš išvalysiu. Čia nieko baisaus, tik šlapimas."

Tuo metu aktorių apspito kiti keleiviai, filmuodami incidentą savo mobiliaisiais telefonais, o lėktuvas greitai grįžo į terminalą, kur nesipriešinantis G.Depardieu buvo išlydėtas oro uosto darbuotojų.

„Žinote, Prancūzijoje žurnalistai labai greitai prirašo: „Jis buvo girtas! Jis nusišlapino! Jis parodė savo penį!" – skundėsi jis.

Kai A.Cooperis paklausė, ar su šiuo incidentu „kaip nors susijęs vynas", G.Depardieu atsakė neigiamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius