Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pretenzinga „Met Gala“ pokylio tema pažėrė išskirtinių vaizdų: avangardas ar absurdas?

Pirmadienį Niujorke vykęs kasmetinis Metropoliteno menų muziejaus Kostiumų instituto pokylis, plačiau žinomas tiesiog „Met Gala“ vardu, sutraukė itin gausų būrį pramogų pasaulio garsenybių. Ganėtinai pretenzinga šių metų renginio tema tapo priežastimi išvysti ne vieną labai ekstravagantišką, avangardišką ar futuristinį įvaizdį, įtikusį toli gražu ne visiems.
Katy Perry, Rihanna, Solange Knowles, Helen Lasichanh ir Madonna
Katy Perry, Rihanna, Solange Knowles, Helen Lasichanh ir Madonna / „Scanpix“ nuotr.

Kasmet „Met Gala“ pokylis turi temą – šiemet ji buvo „Rei Kawakubo / Comme des Garçons: Art of the In-Between“, dedikuota Japonijos dizainerei Rei Kawakubo, kurios kūryba yra labai moderni, ekstravagantiška. Tikrai ne kiekvienai

Norėdamos kuo geriau išpildyti renginio temą, garsenybės nėrėsi iš kailio – vienoms labai puikiai pavyko atspindėti modernų ir ekstravagantišką dizainerės braižą, kitos rinkosi saugius variantus ir pernelyg neeksperimentavo, tačiau kai kurios damos, kaip sakoma, iš didelio rašto išėjo iš krašto...

Štai Rihanna ir dainininko Pharrello Williamso žmona Helen Lasichanh įkvėpimo toli neieškojo – pasirinko „Comme Des Garcons“ ekstravagantiškus apdarus. Nors renginio temą šios damos atspindėjo idealiai, vis tik plačiosios visuomenės jų įmantrūs drabužiai nesužavėjo – apdarą be rankovių vilkinti Helen net buvo lyginama su teletabiu! Tačiau verta pripažinti, kad vargu ar trimatė gėlėta suknelė, kuria vilkėjo drąsioji stiliaus eksperimentatorė Rihanna, būtų tikusi kuriai nors kitai moteriai ar kitai progai labiau – viskas laiku ir vietoje!

„Scanpix“ nuotr./Katy Perry
„Scanpix“ nuotr./Katy Perry

Renginio temą taip pat puikiai išpildė Katy Perry, vilkėjusi dizainerio Johno Galliano mados namams „Maison Margiela“ kurtą raudoną suknią su tiulio nuometu ir futuristiniu aksesuaru ant galvos. Vis tik šis pretenzingas įvaizdis, kaip ir buvo galima tikėtis, įtiko toli gražu ne visiems – „Met Gala“ svečių stilių aptarinėjantys užsienio portalai dainininkę kone vienbalsiai vadino absurdiškiausiai atrodžiusia pokylio viešnia.

Nesuprasta liko ir popkaralienė Madonna – jos kamufliažinė suknelė buvo iššaukianti, tačiau ne visai į temą...

„Scanpix“ nuotr./Madonna
„Scanpix“ nuotr./Madonna

Jaunesnioji Beyonce sesuo Solange Knowles „Thom Browne“ suknelės ir pūkinės striukės hibridą. Ir viena svarbi įvaizdžio detalė – jokio makiažo. Vėlgi, dainininkė buvo įvertinta kaip pataikiusi į gana sudėtingą renginio temą, tačiau kažin ar atsirastų daugiau moterų, norinčių apsirengti panašiu drabužiu. O ir pati Solange patraukė per dantį šį savo įvaizdį – „Instagram“ paskyroje savo suknelę palygino su miegmaišiu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Solange Knowles
AFP/„Scanpix“ nuotr./Solange Knowles

Tarp blogiausių vakaro įvaizdžius pademonstravusių „Met Gala“ svečių minimos ir tokių garsenybių kaip Nicki Minaj, Celine Dion, Priyankos Chopros, Lily Aldridge, Ritos Oros, Claire Danes, Thandie Newton, Sofios Richie, Tracee Ellis Ross, Aymeline Valade, Haley Bennett ir Grace Hartzel pavardės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius