Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš filmo „Hobitas: Smogo dykynė“ premjerą slibinas Smogas papuošė Naujosios Zelandijos oro linijų lėktuvą

Naujosios Zelandijos verslininkų, gyventojų ir jų žemiečio, režisieriaus Peterio Jacksono meilė abipusė ir labai stipri – tą puikiai įrodo šalies oro linijų palaikymas, skiriamas kino kūrėjo „Hobito“ trilogijai. Gruodžio 13 dieną į kino teatrus atkeliausiančio antrojo „Hobito“ trilogijos filmo „Hobitas: Smogo dykynė“ (angl. „The Hobbit: The Desolation of Smaug“) proga „Air New Zealand“ papuošė kompanijos lėktuvą „Boeing 737“ milžinišku juostos piktadario, slibino Smogo atvaizdu.
„Air New Zealand“ lėktuvas
„Air New Zealand“ lėktuvas / „ACME Film“ archyvo nuotr.
Temos: 2 Slibinas Kinas

Toks oro linijų žingsnis sulaukė „Hobito“ gerbėjų susižavėjimo bangos gretose visame pasaulyje. Pirmąjį savo reisą su nauju „veidu“ lėktuvas įvykdė pirmadienį – „Air New Zealand“ orlaivis skrido iš Oklando Naujojoje Zelandijoje į Los Andželą, JAV, kur vyko didžioji „Hobitas: Smogo dykynė“ premjera.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Hobitas: Smogo dykynė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Hobitas: Smogo dykynė“

54-ių metrų ilgio slibiną Smogą ant abiejų lėktuvo šonų sukūrė režisieriaus P.Jacksono vaizdo efektų kompanija „Weta Digital“. Pats kino kūrėjas sakė, kad tokio dydžio galiūnas yra tiesiog gniaužiantis kvapą.

VIDEO: „Air New Zealand“ lėktuvo pristatymas „Smogas nusileido“

„Išties jaudinantis vaizdas, kad Smogas iš kino ekranų išskrido į tikrą dangų. Didžiuojamės galėdami jį pristatyti Naujojoje Zelandijoje, kur mūsų komanda taip sunkiai dirbo, kad prikeltų jį gyvenimui“, – pranešime žiniasklaidai pirmadienį sakė P.Jacksonas.

Beje, prieš metus, kuomet vyko pirmosios „Hobito“ dalies premjera, „New Zealand Airlines“ pristatė hobitišką skrydžio saugumo instrukciją, o šiemet nustebino visą oro linijų komandą ir oro uosto aptarnavimo darbuotojus pavertę Viduržemės gyventojais. Reklaminiame klipe taip pat pasirodo aktorius ir fotografas iš Naujosios Zelandijos Dean‘as O‘Gormanas. Jis filme „Hobitas: Smogo dykynė“ suvaidino nykštuką Filį.

VIDEO: „Air New Zealand“ įgulos ir aptarnaujančio personalo virsmas „Hobitas: Smogo dykynė“ personažais

Filme „Hobitas: Smogo dykynė“ antroji hobito nuotykių dalis tęsiasi ten pat, kur pasibaigė pirmoji – „Hobitas: nelaukta kelionė“. Naujojoje juostoje Bilbas Beginsas drauge su Gendalfu ir Ereboro nykštukais tęsia nelengvą kelionę į slibino Smogo rūmus, kur jie mėgins atkovoti atimtus namus ir pavogtas brangenybes. Tačiau iki susidūrimo su baisūnu jų dar laukia daugybė išbandymų, spąstų ir priešiškai nusiteikusių būtybių, pažįstamų britų rašytojo Johno Ronaldo Reuelio Tolkieno gerbėjams.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Hobitas: Smogo dykynė“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Kadras iš filmo „Hobitas: Smogo dykynė“

Lietuvos kino teatrus įtraukiančios istorijos apie hobito ir jo bičiulių kelionę tęsinys pasieks pasaulinės premjeros metu, gruodžio 13 dieną.

VIDEO: Filmo „Hobitas: Smogo dykynė“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius