-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Halle Berry priversta neigti gandus, kad praėjus pusmečiui nuo sūnaus gimimo skiriasi su Olivier Martinezu

Vos prieš pusę metų pirmojo bendro vaiko susilaukę aktoriai Halle Berry (47 m.) ir Olivier Martinezas (48 m.) atsidūrė bulvarinių leidinių taikiklyje – pranešama, esą pora atsidūrė ant skyrybų slenksčio.
Olivier Martinezas ir Halle Berry
Olivier Martinezas ir Halle Berry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anot vieno „New York Daily News“ šaltinio, pora jau kurį laiką gyvena atskirus gyvenimus, o oficialios skyrybos neišvengiamai artėja. Esą Halle Berry ir Olivier Martinezas, kuriems pernai spalį gimė sūnus Maceo, nutolo vienas nuo kito dėl įtempto darbų grafiko. Halle Berry netrukus po gimdymo grįžo į darbus ir šiuo metu filmuojasi naujame seriale „Extant“.

Halle Berry atstovė spaudai iš pradžių atsisakė „New York Daily News“ žurnalistui komentuoti skyrybų temą, o vėliau, greičiausiai gavusi Halle Berry nurodymą, pakeitė savo nuomonę ir pareiškė: „Ši istorija yra visiškai netikra“.

Įtarimus apie pašlijusius poros santykius paskatino tai, kad viešumoje sutuoktiniai kartu nesirodo jau tris mėnesius, nors anksčiau labai dažnai būdavo užfiksuojami paparacų. Dar daugiau įtarimų sukėlė tai, kad Halle Berry be savo vyro dalyvavo „Oskarų“ vakarėlyje, o ant jos rankos nebebuvo vestuvinio žiedo.

Halle Berry ir Olivier Martinezas susipažino filmavimo aikštelėje, o jų santykiai viešumon išlindo 2010-ųjų rudenį. Praėjusią vasarą pora susituokė Olivier Martinezo tėvynėje Prancūzijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius