Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Edwardas labdaringame renginyje spustelėjo greičio pedalą

Jungtinės Karalystės princas Edwardas prisijungė prie visureigių šventės dalyvių Eastnoro pilyje, Hereforšyre. Šis renginys buvo surengtas siekiant paremti „The Duke of Edinburgh's International Award“ (DofE apdovanojimų) fondą.
Princas Edwardas
Princas Edwardas / Jamie Burrell (DofE International Award Foundation) nuotr.

DofE apdovanojimai yra įteikiami jaunimui, kuris reguliariai sportuoja, lavina savo įgūdžius bei užsiima savanoriška veikla. Surengtomis labdaros lenktynėmis buvo siekiama parodyti, kad net ir ekstremalus visureigių sportas gali padėti ugdyti komandiškumą bei pagalbos bendruomenei jausmą.

Princas Edwardas reguliariai lankosi „The Duke of Edinburgh’s International Award“ renginiuose, nes pats yra dalyvavęs šioje jaunimo tobulėjimo programoje ir gavęs aukso ženklelį 1986-ais metais. Nors princas dažnai apsiriboja karališkąjį protokolą atitinkančiais keliais sveikinimo žodžiais, šį kartą jis nustebino ir pralinksmino šventės dalyvius trumpam prisėsdamas už 4x4 visureigio vairo ir spustelėdamas greičio pedalą iki dugno!

„Scanpix“ nuotr./Princas Edwardas švenčia 50-ąjį gimtadienį
„Scanpix“ nuotr./Princas Edwardas

Eastnoro pilies savininkas James Hervey-Bathurst po renginio sakė: „Mes nepaprastai džiaugiamės, galėdami prisidėti prie paramos „The Duke of Edinburgh’s International Award“ programai. Visi svečiai žino šią programą ir nori prisidėti kuo tik gali. Be abejonės, mes nepaprastai gerai praleidome laiką labdaros lenktynėse.“

Lenktynių trasa buvo 30 mylių (48.2 km) ilgio, dalyviai turėjo galimybę pasivaržyti tarpusavyje ir tuo pačiu išbandyti naujus Land Rover automobilius.

„The Duke of Edinburgh’s International Award“ yra jaunimo asmeninio tobulėjimo programa, suteikianti jiems galimybę mokytis iš patirties ir tobulinti savo įgūdžius sporto, meno ir mokslo srityse. Šią programą sukūrė jo tėvas, princas Philipas, tačiau paskutiniu metu princas Edwardas vis dažniau oficialiuose programos renginiuose pasirodo vietoje savo 93-ąjį gimtadienį atšventusio tėvo. Nuo 2014 m. gegužės mėnesio programa bus įgyvendinama ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius