Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Princas Harry ir Meghan Markle pirmą kartą renginyje dalyvavo jau kaip vyras ir žmona

Šeštadienį oficialiai tapę vyru ir žmona, princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle antradienį pirmą kartą pasirodė viešame renginyje – Harry tėvo, princo Charleso 70-ojo gimtadienio šventėje.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Visas naujienas apie karališkąsias Harry ir Meghan vestuves rasite ČIA

Ilgai laukta diena pagaliau išaušo – pramuštgalvis britų princas Harry (33 m.) pagaliau sutiko savo gyvenimo moterį, ir šeštadienį ji tapo jo žmona: Vindzoro rūmuose jis susituokė su amerikiečių aktore Meghan Markle (36 m.). Šios vestuvės buvo ir istorinės, mat pirmą kartą į britų karališkąją šeimą įsiliejo afroamerikiečių rasės atstovas.

Besišypsantys ligi ausų, besimėgaujantys pagaliau tapę šeima, antradienį Meghan Markle ir princas Harry lankėsi pirmame oficialiame renginyje jau kaip vyras ir žmona. Jie atvyko į Bekingemo rūmų sode surengtą išankstinę princo Charleso 70-ojo gimtadienio šventę.

„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Kodėl išankstinę? Princas Charlesas savo jubiliejų mini pusmečiu anksčiau. Tikrasis jo gimtadienis nusimato lapkričio 14-ąją, bet 70-metis – išties neeilinė proga, tad šiais metais žadama surengti ne vieną šventę. Juolab, kad Charlesas yra pirmasis eilėje paveldėti karūną.

Surengti iškilmingą gimtadienio puotą gegužės mėnesį paskatino ir palankūs orai. Vėlyvą rudenį karališkuose soduose šventę vargiai suplanuosi, o būtent gamtoje princas Charlesas norėjo paminėti ypatingą sukaktį. Ypač, kai svečių sąrašas nėra trumpas.

Daugiau 70-ojo gimtadienio šventės akimirkų – galerijoje:

Skelbiama, kad šventėje dalyvauja daugiau nei 6 tūkst. asmenų. Nemaža dalis svečių yra paties Charleso įkurtų labdaros organizacijų atstovai, aukšto rango karininkai. Renginio metu pagerbta princo labdaringa veikla, padėka skirta ir pagalbos tarnybų darbuotojams, kurie lygiai prieš metus pirmieji sureagavo į Mančesteryje vykusį teroro išpuolį.

Iškilmių metu savo tėtį sveikino ir prieš kelias dienas susituokęs princas Harry, pabrėžęs, kad jo „entuziazmas ir energija yra užkrečiami“. Tiesa, princo kalba buvo trumpam nutraukta dėl šalia besimaišiusios bitės.

Amerikiečių aktorei Meghan Markle šis renginys taip pat ypatingas. Pirmą kartą į ją kreipsis kaip į Sasekso kunigaikštienę.

Daugiau akimirkų iš karališkųjų vestuvių – galerijose:

VIDEO: Ką tik susituokusi karališkoji pora pasirodo susirinkusiems gerbėjams: karieta važiuoja Vindzoro gatvėmis

TAIP PAT SKAITYKITE: Štai kaip atrodo karališkas vestuvių tortas, kainuojantis 57 tūkst. eurų

TAIP PAT SKAITYKITE: Jaunavedžių Harry ir Meghan poelgis sujaudino iki širdies gelmių: ar tuščia vieta bažnyčioje – Dianai?

VIDEO: Karališkųjų vestuvių statistika: 16 tūkst. taurių šampano ir 3 milijardai žiūrovų
VIDEO: Pasižiūrėkite į karališkųjų vestuvių svečius: tarp jų – visa galybė žvaigždžių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius