Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry po dviejų mėnesių išsiskyrė su gražuole, reklamuojančia apatinius drabužius

Gerbėjos džiūgauja – linksmasis raudonplaukis Didžiosios Britanijos princas Harry vėl laisvas. Jis nutraukė du mėnesius trukusius santykius su šviesiaplauke gražuole Florence Brudenell-Bruce, dirbančia apatinių drabužių modeliu.
Princas Harry
Princas Harry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, jauni žmonės pasuko skirtingais keliais vos po dviejų mėnesių, praleistų kartu. Jų skyrybas lėmė princo Harry nenoras būti „surištam“.

Karališkosios šeimos atstovas buvo ne pirmasis garsus F.Brudenell-Bruce vaikinas, anksčiau ji susitikinėjo su „Formulės-1“ lenktynininku Jensonu Buttonu. Teigiama, kad manekenė paprašė princo Harry kartu vykti atostogų į Ibisos salą rugsėjį, tačiau jis atsisakė.

26-erių princas, kaip teigiama, buvo gavęs šeimos pritarimą draugauti su dailia šviesiaplauke. Dar prieš dvi savaites britų žiniasklaida juodu titulavo svajonių pora. Vietos spauda taip pat rašė, kad princo Harry ir F.Brudenell-Bruce santykiai tokie rimti, kad jis merginą supažindino su broliu princu Williamu ir kitais artimaisiais. Dėl tokio žingsnio manyta, kad pomėgiu šėlti ir geru humoro jausmu pasižymintis jaunuolis pagaliau atrado savo išrinktąją.

Laikraščio „Daily Mirror“ šaltinio teigimu, viena iš skyrybų priežasčių tapo princo įsipareigojimas dirbti Didžiosios Britanijos kariniame oro laivyne. „Šiuo metu Harry galvoje sukasi daugybė dalykų. Jis nori susikoncentruoti į savo sraigtasparnio valdymo treniruotes. Vėliau jis veikiausiai grįš į Afganistaną. Harry labai patiko vasarą leisti laiką su draugais, tačiau jis nenori būti supančiotas ir įpareigotas karinių treniruočių metu, todėl jie su Florence išsiskyrė“, – sakė informuotas asmuo.

Kiek anksčiau šiemet princas Harry išsiskyrė su savo ilgamete drauge Chelsy Davy, su kuria ne kartą skyrėsi ir vėl taikėsi. Jie buvo trumpam atnaujinę santykius ir mergina net buvo pakviesta į princo Williamo ir Kate Middleton vestuves. Įdomu tai, kad F.Brudenell-Bruce kvietimo į Harry pusseserės, Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II anūkės Zaros Phillips vestuves nesulaukė.

Reklama, kurioje nusifilmavo buvusi princo Harry mergina F.Brudenell-Bruce:

VIDEO: Prince Harry's Girlfriend Florence Brudenell-Bruce in Paddy Power Ad

Paspaudę čia, galite išvysti žaviosios šviesiaplaukės F.Brudenell-Bruce nuotraukų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius