Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry po vestuvių pasikeitė: tapo reiklesnis personalui, o buvęs draugiškumas išgaravo

Britų princas Harry visuomet garsėjo savo lengvabūdiškumu, su juo būdavo lengva ir smagu bendrauti, tačiau dabar jis yra stipriai pasikeitęs – tapo daug rimtesnis ir santūresnis. Kas taip pakeitė princą – pagaliau atėjusi branda, o gal santuoka?
Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Karališkasis biografas ir žurnalistas Duncanas Larcombe'as naujame interviu „The New York Post“ sakė, kad princas Harry po vestuvių su amerikiete Meghan Markle tapo žymiai reiklesnis ir įnoringesnis, jam sunkiau įtikti.

Biografas pastebėjo, kad anksčiau Harry garsėjo dėl savo linksmo ir laisvo būdo, nežiūrėdavo į save taip rimtai ir mėgdavo pajuokauti, bet dabar matyti akivaizdūs pokyčiai.

Maža to, pasikeitė ir jo elgesys su rūmų personalu – anksčiau su pavaldiniais bendravęs labai draugiškai, dabar princas vis dažniau būna „rūstus“.

„Visi Harry pavaldiniai visuomet manė, kad jis yra fantastiškas, bet dabar jiems abiem – Harry ir Meghan – labai sunku įtikti. Harry visada su personalu bendravo labai bičiuliškai, o dabar tapo rūstus ir atsiribojęs, kas jiems labai neįprasta“, – sakė Larcombe'as.

Harry žmona – įnoringo būdo?

Pasikeitęs Harry bendravimas su personalu priminė ir Sasekso hercogienės situaciją – kalbama, kad ji yra labai sunkaus būdo, itin reikli, ir neapsikentę jos charakterio iš darbo išėjo jau trys žmonės.

Kiek tame tiesos, nežinia, mat rūmai tokių kalbų niekada nekomentuoja.

Vis tik prieš kelias savaites anonimu likti norėjęs hercogienės pavaldinys portalui Elle.com sakė, kad kalbos apie sudėtingą Meghan charakterį – išpūstos, o iš tiesų ji yra labai mėgstama ir gerbiama savo personalo. Tačiau vieno darbuotojo bandymas apginti vadovės reputaciją – tarsi kova su vėjo malūnais.

VIDEO: Gerbėjams spėlioti nebereikės: Meghan Markle pati prasitarė, kada gimdys
VIDEO: Meghan Markle prajuokino netikėta replika apie jos apvalėjantį pilvuką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius