Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Princas Harry savo merginą Meghan Markle supažindino su karaliene: laukiama sužadėtuvių

Kalbos apie artėjančias princo Harry ir amerikiečių aktorės Meghan Markle sužadėtuves įgauna vis didesnį pagreitį, ypač po to, kai paaiškėjo, kad ji jau supažindinta su karaliene Elizabeth II.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip iš patikimų šaltinių sužinojo portalas „Daily Mail“, didysis susitikimas įvyko prieš savaitę, spalio 12-ąją.

Tądien „Ford Galaxy“ su užtamsintais langais be jokio ypatingo šurmulio buvo įleistas į Bakingamo rūmus ir nuvažiavo tiesiai prie privataus karalienės Elizabeth II įėjimo.

O iš automobilio išlipo princas Harry ir jo draugė Meghan Markle – princas ją atsivežė supažindinti su savo senele, karaliene Elizabeth II. Nuo jos palaiminimo ir priklauso, galės princas kurti ateitį su išsiskyrusia amerikiečių aktore, ar ne.

Pranešama, kad pora su karaliene susitiko išgerti arbatos ir tai buvo absoliučiai neformalus susitikimas, kad Meghan tai keltų kuo mažiau įtampos. Beje, kad būtų išvengta sujudimo rūmuose, apie šį susitikimą apskritai nebuvo skelbiama ir dauguma rūmų darbuotojų apie tai sužinojo tik jau po laiko – o tai sukūrė kur kas laisvesnę atmosferą viso susitikimo metu.

Princas Harry ir Meghan Markle pas karalienę atvyko prieš 17 val. – arbatėlės laiką. Tai karalienei yra mėgstamiausias laikas dienoje ir jai labai patinka, kai jos anūkai gali prie jos prisijungti. Paprastai arbatą ji geria apie pusę valandos, tačiau tądien užtruko valandą.

Šaltiniai sakė, kad princas Harry dar vasarą kalbėjosi su savo senele apie galimybę supažindinti ją su savo drauge.

Beje, Kate Middleton su karaliene buvo supažindinta tik po to, kai su princu Williamu draugavo jau penkerius metus, o Meghan Markle pažintis su monarche įvyko po 18-os mėnesių draugystės su princu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Elizabeth II
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Elizabeth II

Meghan Markle su kitais princo Harry šeimos nariais jau yra pažįstama – ji paliko gerą įspūdį jo broliui princui Williamui bei jo žmonai Kembridžo hercogienei Catherine, o su ja susipažinęs princo tėvas Charlesas „buvo labai sužavėtas“.

Nieko nuostabaus, kad jau niekam nebekyla klausimas, ar bus sužadėtuves – klausimas tik kada.

Netrūksta spėjimų, kad sužadėtuvės galbūt jau yra įvykusios, tačiau apie jas kol kas dar neskubama pranešti viešai – esą laukiama, kol Meghan Markle baigs filmuotis paskutinėse savo serialo „Suits“ serijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius