Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry tapo herojumi polo mače, kur suteikė pagalbą sąmonę praradusiam varžovui

Viešėdamas Brazilijoje Didžiosios Britanijos princas Harry pagarsėjo kaip herojus. Kovo viduryje po dramatiško susidūrimo polo mače sąmonę praradusį varžovą pirmasis suskubo gelbėti būtent karališkosios šeimos atstovas.
Didžiosios Britanijos princas Harry
Didžiosios Britanijos princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Princas Harry

Kol kiti žaidimo dalyviai tik stėbėjo, kas vyksta aikštėje, 27-erių princas Harry nušoko nuo žirgo ir puolė padėti amerikiečių versilinkui Bashui Kazi, kuris buvo kito priešininko nuverstas nuo žirgo.

AFP/Scanpix nuotr./Princas Harry padeda parblokatam Bashui Kazi
Princas Harry padeda parblokštam Bashui Kazi

Britų Raudonojo Kryžiaus atstovai tikino, kad būtent greitas princo mąstymas išgelbėjo B.Kazi gyvybę. „Princas Harry buvo pirmasis šokęs nuo žirgo ir mane apvertęs bei padėjęs atgauti sąmonę“, – „Washington Post“ sakė dėkingas verslininkas. Jis pavadino princą nuostabiu žmogumi ir tikru džentelmenu.

Incidentas nutiko per mėgėjiško polo žaidimą, kurį Brazilijoje suorganizaco princas Harry. 41-erių B.Kazi į draugiškas varžybas pakvietė „Ralph Lauren“ modelis ir profesionalus polo žaidėjas Nachos Figuerasas.

Nepaisant incidento, princo komanda laimėjo žaidimą 6-3, rungtynių metu buvo renkamos lėšos Pietų Afrikos labdaros organizacijai „Sentebale“, kurios vienas įkūrėjų yra princas Harry. Tai buvo jau trečiosios „Sentebale“ polo taurės varžybos, visi surinkti pinigai bus skirti remti našlaičius ir rizikos grupės vaikus Lesote, Pietų Afrikoje.

VIDEO: Prince Harry Saves Life of Unconscious Rival After Dramatic Polo Match Collision

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius