Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry buvusios merginos: kam ir kodėl nepavyko tapti princese?

Nenumaldomai artėjant britų princo Harry (33 m.) vestuvėms su amerikiečių aktore Meghan Markle (36 m.), prisimintos ir buvusios jo draugės, kurios taip ir netapo princesėmis. O rimtų kandidačių į nuotakas buvo dvi.
Princas Harry su Cressida Bonas (kairėje, 2014 m.) ir Chelsy Davy (2010 m.)
Princas Harry su Cressida Bonas (kairėje, 2014 m.) ir Chelsy Davy (2010 m.) / „Scanpix“ nuotr.

Princo Harry praeities moterys vėl prisimintos po to, kai britų žiniasklaida atkapstė Meghan Markle buvusiųjų sąrašą, kuriame buvo ir vienas ypač įdomus vyrukas – buvęs pornoaktorius Simonas Rexas (43 m.).

Taigi prieš Meghan Markle princo gyvenime buvo dvi merginos, su kuriomis jį siejo rimtos draugystės – tai pirmoji princo meilė Chelsy Davy (32 m.) ir aktorės kelią vietoj titulo pasirinkusi Cressida Bonas (29 m.).

Pranešama, kad tiek Chelsy, tiek Cressida dalyvaus karališkosiose vestuvėse – po skyrybų princas Harry su jomis abiem išlaikė draugiškus santykius, o ir abi merginos yra iš to paties draugų rato.

„Manau, tiek Chelsy, tiek Cressidai labai rūpėjo Harry ir jos su juo praleido puikų laiką. Aukštesniosios klasės britai pratę bendrauti nedideliuose ir labai ištikimuose draugų rateliuose. Jei esate draugai, tai ir liekate draugais, net jei praeityje kažkurį laiką buvote pora“, – komentavo rojalistė, anglofilė ir žinoma knygų apie karališkąją šeimą rašytoja Jerramy Fine.

Chelsy Davy

Chelsy Davy buvo pirmoji princo Harry meilė – pora jiedu buvo nuo 2004 iki 2011 metų. Ši šviesiaplaukė mergina gimė Zimbabvėje, safario ūkininko Charleso Davy ir buvusio modelio bei tituluotos grožio karalienės Beverley Donald Davy šeimoje.

„Scanpix“ nuotr./Chelsy Davy
„Scanpix“ nuotr./Chelsy Davy

Mergina užaugo Afrikoje, tačiau išsilavinimą įgijo Jungtinėje Karalystėje – Chelsy mokėsi prestižinėje „Stowe“ mokykloje Bakingamšyre, kur ir susipažino su Harry. Jaunasis princas pametė galvą dėl švytinčios ir nuolatos linksmos šviesiaplaukės – ją įsimylėti buvo labai lengva.

Tačiau nors jų santykiai ir truko septynerius metus, jie buvo labai banguoti, su išsiskyrimais ir susitaikymais. Kalbėta, kad Chelsy Davy spaudė mylimąjį įsipareigoti, o jis dar jautėsi tam nepasiruošęs. Tuo pačiu afrikietei nebuvo lengva įsilieti į britų aukštuomenės gyvenimą ir Didžiojoje Britanijoje susirasti naujų tikrų draugų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Chelsy Davy (2007 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Chelsy Davy (2007 m.)

Galiausiai jie 2011 metais galutinai išsiskyrė, ir tik po penketo metų viename interviu Chelsy Davy prisipažino, kad ją santykiuose su princu labiausiai gąsdino milžiniškas žiniasklaidos dėmesys, vertęs ją jaustis labai nepatogiai.

Chelsy Davy 2006-aisiais baigė Keiptauno universitetą, ekonomikos specialybę, o vėliau dar studijavo teisę Lydso universitete. Jau išsiskyrusi su princu ji pradėjo dirbti vienoje teisininkų kontoroje, tačiau po kelių metų metė šį darbą ir kardinaliai pakeitė veiklos kryptį – ėmė studijuoti Amerikos gemologijos institute ir įkūrė savo juvelyrikos dirbinių liniją AYA, kuria bando atskleisti Afrikos brangakmenių grožį.

Cressida Bonas

Su britų aristokratų dukra Cressida Bonas princas draugavo 2012–2014 metais. Jiems tapus pora, daug kas Cressidą laikė labai rimta kandidate į princo žmonas.

Ir ji būtų buvusi puiki kandidatė: ji yra karaliaus Karolio II (XVII a.) palikuonė, o jos mama ledi Mary-Gaye Curzon – dar ir šeštojo erlo Houvo anūkė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cressida Bonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Cressida Bonas

Cressidą Bonas su princu Harry supažindino jo pusseserė Eugenie – merginos yra geros draugės. Ir nors iš pradžių atrodė, kad aristokratė Cressida Bonas – tiesiog sutverta rūmų gyvenimui, vis tik ji turėjo kiek kitokių ambicijų...

Mergina studijavo šokio meną Lydso universitete bei bandė tapti aktore, o tai su karališkosiomis pareigomis vis tik nesuderinama. Savo karjeros planų Cressida nenorėjo atsisakyti, dėl to 2014-aisiais jos santykiai su princu ir nutrūko.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Cressida Bonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Cressida Bonas

Šiandien Cressida Bonas vaidina kine, fotografuojasi mados kampanijose ir yra aktyvi britų pramogų pasaulio veikėja. Ji pasirinko tokį gyvenimą, kokio būsimoji princo žmona Meghan Markle dėl meilės nusprendė atsisakyti.

Galerijoje – buvusios princo Harry meilės Chelsy Davy ir Cressida Bonas:

VIDEO: Meghan ir Harry gyvenimo paralelės: nuo skandalų iki suartėjimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius