Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry merginos Meghan Markle įbrolio laukia teismas: mylimajai grasino ginklu

Dailymail.co.uk rašo, kad suimtas princo Harry merginos, aktorės Meghan Markle įbrolis Thomas (50). Į policijos akiratį vyras pateko po to, kai konflikto metu savo merginai į galvą įrėmė ginklą.
Meghan Markle
Meghan Markle / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, konfliktas tarp T.Markle ir jo merginos įvyko praėjusią savaitę, tuo metu aktorės įbrolis buvo apsvaigęs nuo alkoholio. Vyrą taip smarkiai užvaldė agresija, kad mylimajai į galvą jis įrėmė ginklą ir puolė grasinti.

Su savo mergina T.Markle drauge gyveno du mėnesius. Konflikto metu moteriai pavyko pergudrauti smurtauti puolusį vyrą, pabėgti į vonios kambarį ir iš ten paskambinti policijai.

Kaip rašoma policijos suvestinėje, T.Markle pateikti kaltinimai dėl neteisėto ginklo laikymo ir grasinimų ginklu.

Užsienio žiniasklaidai policija patvirtino, kad T.Markle buvo suimtas penktadienį, sausio 12-ąją, 10 valandą ryto. Garsios aktorės įbrolio laukia teismas.

Tiesa, T.Markle gali būti paleistas už užstatą – 1500 dolerių. Žiniasklaidos žiniomis, kad tik surinktų šiuos pinigus, aktorės įbrolis pirmiausia skambino savo buvusiai žmonai Tracy Dooley.

Vėliau ji žiniasklaidai sakė labai apgailestaujanti, kad T.Markle veiksmai daro gėdą princo Harry merginai Meghan Markle: „Nenorėčiau, kad tokie dalykai sukeltų problemų Meghan. Jai ėmus susitikinėti su princu, Thomas taip pat atsidūrė dėmesio centre, sulaukė šiek tiek viešumo. Jai jis linki paties geriausio. Anksčiau jie buvo labai artimi, tačiau pastaraisiais metais atitolo.“

Vida Press ir „Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
Vida Press ir „Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius