Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry mylimoji Cressida Bonas kraustosi į Kensingtono rūmus

Didžiosios Britanijos princo Harry (29 m.) ir jo mylimosios Cressidos Bonas (24 m.) santykiai vis rimtėja – „Entertainment Wise“ žiniomis, mergina jau ruošiasi persikraustyti į Kensingtono rūmus, kur gyvens kartu su savo išrinktuoju ir jo šeima.
Princas Harry ir Cresida Bonas
Princas Harry ir Cresida Bonas / AOP nuotr.
Temos: 1 Princas Harry

Patikimų šaltinių tvirtinimu, princo mylimajai suteikta galimybė į Kensingtono rūmus įeiti ir iš jų išeiti kada panorėjus – tokia teisė suteikiama tik karališkosios šeimos nariams. Iki šiol Cressida Bonas į rūmus patekdavo tik lydima princo Harry ir nors apsauginiai ją puikiai pažįsta, jie neturėdavo teisės merginos į rūmus įleisti vienos pačios.

Bulvarinis žurnalas „OK magazine“ skelbia dar pikantiškesnę informaciją – esą princas Harry savo mylimajai jau net ir pasipiršo.

„Dabar ji svarbausių asmenų sąraše ir į rūmus laisvai patekti gali per visus tris įėjimus“, – žurnalui „Grazia“ sakė vienas šaltinis.

Kaip pastebi „Entertainment Wise“, apsaugos įspėjimas įleisti Cressidą Bonas į rūmus bet kada reiškia tą patį, ką paprastų piliečių gyvenime reiškia padaryti namų rakto kopiją ir įduoti jį antrajai pusei.

Nors 24-erių gražuolė oficialiai dar negyvena Kensingtono rūmuose, tačiau jau kelias savaites nuolat lieka ten nakvoti. Šiuose rūmuose taip pat gyvena princo Harry brolis princas Williamas su savo šeima – žmona Catherine ir sūnumi George'u.

Bulvarinis žurnalas „OK magazine“ skelbia dar pikantiškesnę informaciją – esą princas Harry savo mylimajai jau net ir pasipiršo, tačiau laukia senelės karalienės Elizabeth II patvirtinimo ir tada ketina apie sužadėtuves pranešti viešai. Kiek tiesos yra šios kalbose parodys tik laikas.

AOP nuotr./Cressida Bonas
AOP nuotr./Cressida Bonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius