Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry prisipažinimas: mintims apie savižudybę Meghan nepasidavė dėl vieno dalyko

Princas Harry artimai bičiulei, o dabar ir kolegei Oprah Winfrey atskleidė, kad jo žmona Meghan Markle rankos prieš save nepakėlė tik dėl to, jog susirūpino, kas nutiks jos sutuoktiniui, jei jis neteks dar vienos mylimos moters, rašo „Daily Mail“.
Princas Harry
Princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dokumentinių laidų cikle „The Me You Can’t See“ Harry nieko neslėpdamas pasakojo apie tą 2019 m. sausio vakarą, kai žmona Meghan jam prisipažino apie depresiškas ir savižudikiškas mintis. Tada pora santuokoje buvo pragyvenusi mažiau nei metus ir laukėsi pirmagimio.

Pati Sasekso hercogienė apie tą porai reikšmingą vakarą pirmą kartą Oprah Winfrey papasakojo per interviu kovo mėnesį.

„Nuo to įgyvendinimo ją sustabdė tik mintis, kaip nesąžininga tai būtų mano atžvilgiu po visko, kas nutiko mano mamai ir kad netekčiau dar vienos moters savo gyvenime, kuri laukėsi kūdikio, mūsų kūdikio“, – pasakojo Harry.

Vyras pridūrė, kad labiausiai jo sutuoktinę gąsdino „šių minčių aiškumas“ bei pridūrė, kad nors jos ir neapleido Meghan, ji „neišprotėjo“, neužsiėmė jokia savigyda ar tai vaistais, ar alkoholiu.

„Ji buvo visiškai blaivi. Ji buvo sveiko proto. Tačiau nakties tyloje ją šios mintys pažadindavo“, – tęsė jis.

Po tokio žmonos prisipažinimo princas Harry taip pat išsigando, nes nežinojo, kaip padėti mylimam žmogui: „Man gėda dėl to, kaip su tuo tvarkiausi. Žinoma, dėl institucijos, kuriai priklausėme, ir atsakomybių bei pareigų, kurias privalėjome vykdyti, galėjome tik trumpam apsikabinti, nes turėjome persirengti ir į policijos lydymą automobilį, kuriuo atvykome į „Royal Albert Hall“ vykusį labdaros renginį.

Atsidūrėme priešais kamerų sieną ir turėjome apsimesti, kad viskas gerai. Neturėjome pasirinkimo pasakyti „Žinai, šįvakar mes niekur neisime“, nes tik įsivaizduokite, kokios istorijos iš to būtų gimusios.“

Kad ir kaip skaudu princui Harry prisiminti tą vakarą, jam jis tapo reikšmingu. Vyras suprato, kad daugiau taip gyventi jie negali.

„Mano žmonai ir man sėdint krėsluose, spaudžiant vienas kito ranką, vos tik užgeso šviesos, Meghan pravirko. Užjaučiau ją, bet taip pat labai pykau ant savęs, kad esame visame tame įstrigę. Man buvo gėda, kad viskas taip susiklostė. Gėdijausi kreiptis į savo šeimą, nes, kaip daugelis kitų mano amžiaus žmonių, žinau iš savo šeimos nesulauksiantis to, ko man reikia.

O tada gimė sūnus, kuriam mieliau būčiau skyręs visą dėmesį, o ne kiekvieną kartą pažvelgęs į akis susimąstęs, ar mano žmonai nutiks taip pat, kaip mano mamai ir aš turėsiu juo rūpintis vienas“, – atvirai kalbėjo Harry.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle labdaros renginyje „Royal Albert Hall“ 2019 m.
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle labdaros renginyje „Royal Albert Hall“ 2019 m.

Princas bičiulei Oprah Winfrey taip pat prisipažino bijojęs, kad jam pradėjus susitikinėti su Meghan „nepasikartotų istorija“. Omenyje jis turėjo motinos princesės Dianos žūtį ją persekiojant dėl to, kad ši „susitikinėjo su ne baltaodžiu“.

Velso princesė Diana žuvo 1997 m. drauge su egiptiečiu filmų prodiuseriu Dodi Al Fayedu, su kuriuo ji tada susitikinėjo keletą mėnesių.

„Pažiūrėkite, kas nutiko. Baisu, kad gali netekti dar vienos moters gyvenime. Sąrašas ilgėja“, – sakė jis.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius