Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Williamo ir Kate Middleton vestuvėms vadovaus Kenterberio arkivyskupas

Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai trečiadienį pranešė, kad Kenterberio arkivyskupas Rowanas Williamsas balandžio 29 dieną vadovaus princo Williamo ir Kate Middleton vestuvių ceremonijai.
Kenterberio arkivyskupas Rowanas Williamsas
Kenterberio arkivyskupas Rowanas Williamsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pranešime taip pat sakoma, kad po sutuoktuvių iš Vestminsterio abatijos jaunavedžiai karieta su palyda važiuos į Bakingamo rūmus, pakeliui apžiūrėdami kelias Londono įžymybes.

Visame jaunavedžių kelyje nuo Parlamento aikštės, pro Vaitholą, Raitosios Gvardijos rūmus ir prekybos rajoną „Mall“, iki pat Bakingamo rūmų juos greičiausiai sveikins minios šalies gyventojų, norinčių nors akies krašteliu žvilgtelėti į karališkąją porą, kuri vėliau trumpam pasirodys rūmų balkone.

Bakingamo rūmuose Princo Williamo senelė karalienė Elizabeth II rengia iškilmingą priėmimą.

Pasak pareigūnų, į priėmimą bus pakviesti vestuvių ceremonijos dalyviai, taip pat ir asmenys iš poros privačios ir oficialios aplinkos.

Princo Charleso kanceliarija pranešė, kad savo sūnaus Williamo bei jo nuotakos vestuvių proga princas Bakingamo rūmuose rengia vakarienę ir šokius. Juose dalyvaus artimiausi jaunųjų draugai ir artimieji.

Patikslintais vestuvių dienotvarkės duomenimis, ceremonija prasidės 11 val., o K.Middleton į Katedrą bus atvežta automobiliu.

Remiantis Bakingamo rūmų pranešimu, mišias aukos Vestminsterio dekanas, o Londono vyskupas sakys kalbą.

Apie kitas vestuvių dienotvarkės detales ketinama panešti vėliau.

Pastaruoju metu daug kalbama apie K.Midlleton pasirinktą dizainerį savo vestuvių apdarui, apie pokylio svečius ir jų laukiančias pramogas, tačiau kol kas tikslios informacijos apie tai negauta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius