Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princų damos susiderino: būsima nuotaka Meghan Markle rengėsi baltai, hercogienė Catherine – juodai

Amerikiečių aktorė Meghan Markle nelaukė, kada ištekės už britų princo Harry – karališkųjų pareigų ėmėsi vos paskelbus apie jų sužadėtuves. O pirmadienį jos laukė kol kas pats svarbiausias renginys, kuriame jai teko dalyvauti kaip britų karališkosios šeimos narei – kartu su karaliene Elizabeth II.
Princas Harry su Meghan Markle ir princas Williamas su Kembridžo hercogiene Catherine
Princas Harry su Meghan Markle ir princas Williamas su Kembridžo hercogiene Catherine / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Meghan Markle kartu su savo sužadėtiniu princu Harry pirmadienio pavakarę atvyko į Vestminsterio abatiją Londone, kur vyko Tautų Sandraugos dienos pamaldos. Tai – kasmetinis minėjimas, vykstantis antrą kovo pirmadienį, o karalienė Elizabeth II, kaip Tautų Sandraugos galva, visada jame dalyvauja.

Būsimoji nuotaka šiai progai pasirinko baltą „Amanda Wakeley“ paltą, kainuojantį 1 012 eurų, bei prie jo priderino subtilią tokios pačios spalvos skrybėlaitę. Tuo tarpu trečiojo vaikelio netrukus susilauksianti Kembridžo hercogienė Catherine pasirinko juodą įvaizdį.

Pranešama, kad abi damos puikiai sutaria ir tarpusavyje derina savo drabužius, kuomet planuoja kartu rodytis viešumoje – kad nė viena kitos neužgožtų ir atrodytų subalansuotai. Tautų Sandraugos dienos minėjimas buvo puikiausias to pavyzdys.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine

Šiame minėjime kasmet dalyvauja ne tik pati karalienė, bet ir didžioji dalis karališkosios šeimos. Tad Meghan Markle į Vestminsterio abatiją žengė kartu su savo būsimais uošviais princu Charlesu ir Kornvalio hercogiene Camilla, princu Williamu, Kembridžo hercogiene Catherine, Vesekso grafienė Sophie bei kitais karališkaisiais asmenimis.

Tautų Sandraugos dienos pamaldose taip pat dalyvavo ir aukščiausi šalies pareigūnai bei politikai, tarp jų – premjerė Theresa May.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius