-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princui George'ui – 9-eri: paviešintas nematytas kadras, darytas gimtadienio išvakarėse

Liepos 22-ąją princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine vyriausiajam vaikui princui George'ui suėjo devyneri. Puoselėdama tradiciją, šia proga pora pasidalijo naujausia berniuko nuotrauka.
Princas George'as ir Kate Middleton
Princas George'as ir Kate Middleton / „Scanpix“ nuotr.

Kembridžo hercogai Williamas ir Kate socialiniuose tinkluose pasidalijo savo sūnaus princo George'o nuotrauka jo devintojo gimtadienio išvakarėse.

Nuotraukoje matomas besišypsantis jaunasis princas atostogų metų, o fotografiją padarė berniuko motina, teigiama ketvirtadienį paskelbtame Kensingtono rūmų pranešime.

Kembridžo hercogienė per daugelį metų paaiškėjo esanti aistringa fotografė, nuolat įamžinanti ir savo šeimą, švenčiančią svarbias sukaktis.

Princo Williamo ir Kate Middleton vaikai vis daugiau įsilieja į viešąją erdvę ir dažniau su tėvais keliauja į karališkuosius bei kitus renginius. Neseniai vyriausiasis sūnus Kembridžo herocogų sūnus George'as pirmą kartą stebėjo Vimbldono turnyro finalą, kur kartu su tėvais karališkojoje ložėje buvo įsitraukęs į įnirtingą serbo Novako Džokovičiaus ir australo Nicko Kyrgioso dvikovą.

Mėlynu kostiumu vilkintis princas George'as sėdėjo tarp Kembridžo hercogų, o stebimas žaidimas, regis, jį labai sudomino. Berniukas daug diskutavo su tėvais ir įvairiomis veido išraiškomis rodė emocijas.

Vida Press nuotr./Princas George'as Vimbldono turnyre
Vida Press nuotr./Princas George'as Vimbldono turnyre

Tiesa, ne visos grimasos bylojo apie jo susidomėjimą: mačo metu jis ne kartą rodė juokingas išraiškas ir buvo nufotografuotas krapštantis nosį, dantį, paskui susiraukęs, užsimerkęs ir... besimeldžiantis.

Jaunojo karališkosios šeimos nario išvaizda priminė pirmąją jo tėvo princo Williamo išvyką į Vimbldoną 1991 m., kai jis kartu su savo motina princese Diana dalyvavo moterų varžybų finale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius