-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Provokuojantis Rihannos kvepalų plakatas uždraustas vietose, kur jį gali pamatyti vaikai

Provokuojamas naujas Rihannos kvepalų plakatas Didžiojoje Britanijoje buvo uždraustas vietose, kur jį, tikėtina, gali pamatyti vaikai.
Rihannos kvepalų „Rogue“ reklama
Rihannos kvepalų „Rogue“ reklama

Šalies Reklamos standartų administracijos (ASA) pareigūnai nusprendė įvesti suvaržymus dėl šio plakato, nes nuogąstaujama, kad jis yra „seksualiai dviprasmiškas“.

Plakate nufotografuota nuoga Rihanna, sėdinti ant grindų ir pakeltas kojas atrėmusi į didelį savo kvepalų „Rogue“ butelį.

„Parlux Fragrances“ bosai tvirtina, kad jos nuogumas nėra nepadorus ir kad tas atvaizdas nėra įžeidžiamas, dviprasmiškas ar žeminantis, bet ASA pareigūnai deklaravo: „Nors mes nelaikome šio atvaizdo atvirai seksualiniu, manome, kad Rihannos poza su į viršų pakeltomis kojomis yra provokuojama.“

„Dėl tos priežasties ir fakto, kad Rihanna atrodo esanti nuoga, neskaitant aukštakulnių, padarėme išvadą, jog ši reklama yra seksualiai dviprasmiška ir jog jai reiktų skirti suvaržymus dėl vietos, siekiant sumažinti tikimybę, kad ją matys vaikai“, – nurodė ASA.

Šios naujienos pasirodė kitą dieną po to, kai Rihanna pribloškė į Amerikos mados dizainerių tarybos (CFDA) apdovanojimų ceremoniją Niujorke atvykusi su perregima Adamo Selmano suknele, po kuria nesegėjo liemenėlės.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rihanna
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rihanna

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius