-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusę metų slėpusi Mariah Carey su pasauliu pasidalijo dvynukų nuotraukomis

Garsioji dainininkė Mariah Carey šešis mėnesius saugojo savo mažylių privatumą, tačiau praėjus pusei metų nuo jų gimimo laiminga mama parodė visą šūsnį mažylių nuotraukų.
Mariah Carey su vyru Nicku Cannonu ir dvynukais
Mariah Carey su vyru Nicku Cannonu ir dvynukais / Dembabies.com

Atlikėja pristatė specialią interneto svetainę Dembabies.com, kurioje suteikia gerbėjams galimybę pasigrožėti savo dvynukais Moroccan ir Monroe. Jie žaviai šypsosi, vilkėdami ančiukų vonios chalatėlius ir žavingai pozuoja su šmaikštaujančiais laimingais tėvais.

„Mes labai ilgai svarstėme, kaip pristatyti mūsų kūdikių pirmąsias nuotraukas pasauliui. Nenorėjome rinktis tradicinio kelio ir atiduoti jas išspausdinti žurnale (nors nemanome, kad tai yra blogai). Galiausiai nusprendėme pasidalinti su jumis šia nuostabia gyvenimo patirtimi intymiu mūsų šeimos portretu, – interneto puslapyje parašė M.Carey su vyru Nicku Cannonu. – Buvimas tėvais absoliučiai pakeičia gyvenimą, kaip mes net negalėjome įsivaizduoti. Ta meilė, kurią mes jaučiame šiems nuostabiems kūdikiams, yra kur kas daugiau, nei mes kada nors svajojome!“

Mariah ir Nickas naująja interneto svetaine pasidalijo po to, kai pirmą kartą su mažyliais pasirodė Barbaros Walters televizijos laidoje. Televizijos debiutui dvynukai buvo papuošti – Moroccan aprengtas vaikišku kostiumu, o Monroe – žavia suknele. Sūnelis pademonstravo, kaip jam patinka klausytis dainuojančios mamos, kuri sutraukė kelias eilutes televizijos studijoje.

„Jie labai reaguoja į muziką“, – tikino M.Carey. Tuo tarpu jos vyras Nickas pabrėžė, jog labai norėtų, kad jo mažyliai užaugę turėtų rimtesnius darbus ir padarytų karjerą svarbesnėje nei pramogų pasaulis srityje.

„Pirmiausia noriu užtikrinti, kad jie gautų išsilavinimą. Visuomenė per daug aukština pramogų pasaulį ir jo atstovus, ypatingai Amerikoje jie garbinami kaip karaliai, nors reikėtų didesnę pagarbą atiduoti gydytojams ar mokytojams, – griežtai pasisakė jaunas tėvas. – Aš noriu, kad mano vaikai mokėtų taip gražiai dainuoti, kaip jų mama, kad galėtų groti įvairiais muzikos instrumentais, tačiau skatinsiu, kad jie taip pat gautų ir daktaro laipsnį.“

Dembabies.com/Mariah Carey ir Nicko Cannono dvynukai
Dembabies.com/Mariah Carey ir Nicko Cannono dvynukai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius