Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusnuogė, blondine tapusi Rihanna šventė buvusio vaikino-mušeikos pašonėje

Neseniai plaukų spalvą pakeitusi ir blondine tapusi Rihanna vėl pribloškė gerbėjus savo elgesiu. 23 metų atlikėja vakarėliui viename klube pasirinko vulgaroką įvaizdį. Negana to, mergina šventė kartu su savo buvusiu vaikinu Chrisu Brownu, kuris kadaise ją buvo sumušęs.
Rihanna
Rihanna / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Hito „Russian Roulette“ atlikėja „Greystone Manor“ naktiniame klube pasirodė vilkėdama perregimą juodos spalvos palaidinę, ryškiai raudonomis lūpomis. Savo šviesius plaukus Rihanna slėpė po juodos spalvos odine kepuraite su snapeliu. 

Naujausiais Rihannos nuotraukas galite išvysti čia.

Po to kai C.Brownas buvo pripažintas kaltu smurtavęs prieš mylimąją, 2009 metų rugpjūtį teismas apribojo Rihannos ir jos buvusio vaikino bendravimą. Teismas uždraudė jiems abiems bendrauti ir bendruose renginiuose išlaikyti atstumą.

Praėjusių metų sausį Rihanna paprašė teismo sušvelninti nurodymą ir leisti jai matytis su C.Brownu. Nuo to laiko atlikėja su buvusiu vaikinu pastebėti ne kartą esantys toje pačioje vietoje.

Pastarasis Rihannos vizitas naktiniame klube sukėlė nemanką sambrūzdį – merginai netgi prireikė policininko pagalbos ginantis nuo autografus medžiojančių gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius