Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Queen“ gitaristas Brianas May’us turėjo rimtų sveikatos problemų: atskleidė patyręs širdies smūgį

Gegužės mėnuo legendinės grupės „Queen“ gitaristui Brianui May'ui – iššūkių kupinas metas. Muzikantas ne tik patyrė traumą užsiimdamas sodininkyste, bet ir turėjo gerokai rimtesnių, jo gyvybei didesnį pavojų kėlusių sveikatos problemų – išgyveno širdies smūgį, rašo CNN.com.
Brianas May'us
Brianas May'us / Vida Press nuotr.

Pirmadienį instagrame pasidalytame vaizdo įraše legendinės grupės „Queen“ gitaristas Brianas May’us papasakojo, kad anksčiau šį mėnesį jis ne tik patyrė traumą užsiimdamas sodininkyste, bet ir neseniai turėjo rimtų problemų su širdimi.

72-ejų muzikantas papasakojo apie gegužę jį užklupusių, tragiškai pasibaigti galėjusių įvykių „sagą“, pradedant didžiojo sėdmens raumens patempimu.

„Man buvo atliktas magnetinis rezonansas ir taip, aš pasitempiau savo gluteus maximus“, – sakė Brianas May’us vaizdo įraše.

Paaiškėjo, kad buvo užspaustas sėdmens nervas. Stiprus jo sukeltas nugaros skausmas, primenantis „atsuktuvo spaudimą į nugarą“, muzikantą kankino dar apie savaitę.

Tačiau tai dar ne viskas, su kuo teko susidurti žinomam muzikantui. Negana to, kad vis dar kentė stiprų sėdmenų skausmą, „Queen“ gitaristas patyrė širdies smūgį.

„Viduryje šios skausmingos nugaros sagos aš patyriau mažą širdies smūgį“, – apie 40 minučių trukusių skausmų krūtinėje priežastį pasakojo Brianas May’us.

Vaizdo įraše vyras pasakojo, kad po to jo gydytojas skubiai nuvežė jį į ligoninę, kur paaiškėjo, kad užsikišo trys muzikanto arterijos. Jam iškart buvo atliktas skubus gydymas – įdėti trys arterijas išplečiantys stentai.

Po „nuostabios operacijos“ Brianas May’us sakė iš ligoninės išėjęs puikiai besijaučiantis.

„Atrodė, kad nieko ir nenutiko“, – toliau pasakojo muzikantas.

Dabar vyras jaučiasi gerai, sveiksta ir vaikštinėja naudodamasis ramentais.

Visą gitaristo vaizdo įrašą pamatykite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius