Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Williamsas bus apklaustas dėl ginkluoto apiplėšimo

Populiarus atlikėjas Robbie Williamsas bus apklausiamas teisėsaugos pareigūnų, tiriančių ginkluotą apiplėšimą Bahamose.
Robbie Williamsas
Robbie Williamsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pareigūnai išreiškė pageidavimą pasikalbėti su dainininku, kai du fotografai, fotografavę jį atostogaujantį, buvo apvogti grasinant nušauti. Pirmiausia Bahamose kilo ginčas tarp R.Williamso draugų ir fotografų, mėginančių įamžinti popžvaigždę, rūkančią didelę suktinę. Prabėgus kelioms valandoms po konflikto britų fotografas Mattas Sanchezas ir amerikietis Carlosas Mendezas buvo apvogtipaplūdimio namelyje, pranešė Telegraph.co.uk.

Pranešama, kad dainininkui gali tekti likti Bahamose, kol vietos policija pabaigs tyrimą.Trys vagys į fotografų namus įsilaužė apie trečią valandą ryto. Jie laikė pistoletą prie C.Mendezo galvos ir abiem paparacams grasino susidorojimu. Vėliau grobikai pasiėmė fotografų įrangą, drabužius, kelionės dokumentus ir grynuosius. Bendras nuostolis įvertintas 15 tūkst. svarų sterlingų (apie 61 tūkst. litų). Policija pabrėžė, kad R.Williamsas nėra įtariamas, tačiau pareigūnai tikino norintys išsiaiškinti, ar yra ryšys tarp ginčo, įvykusio tarp jo draugų ir paparacų paplūdimyje, bei vagystės.

Dainininkas yra vienas iš keleto apklausiamų liudininkų. Pranešama, kad jam gali tekti likti Bahamose, kol vietos policija baigs tyrimą. R.Williamsas vienoje Bahamų salų ilsisi išnuomotame didžiuliame name ant vandenyno kranto. Jis atostogauja su savo tėvu Pete‘u Conway, mylimąja aktore Ayda Field bei dar dviem poromis. Britų žiniasklaida skelbia, kad šiuo metu dėl apiplėšimo yra suimti trys vietos gyventojai, kurių amžius – nuo 20 iki 40 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius