-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Raudonplaukė Nicole Kidman virto peroksidine blondine

Viena dailiausių savo kartos aktorių tituluojama Nicole Kidman daug metų buvo pažįstama iš jos ugninių plaukų. Tačiau neseniai moteris parodė tikrą pasiaukojimą dėl savo karjeros ir naujam vaidmeniui persidažė visiškai šviesiai. Arba užsidėjo tokį peruką, kuris atrodo ir būtų tikri plaukai.
Nicole Kidman
Nicole Kidman / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujajame Orleane šią savaitę vykstančių kino juostos „The Paperboy“ (liet. „Laikraščių išnešiotojas“) filmavimų metu 44-erių N.Kidman pasirodė neatpažįstamai pasikeitusi. Visiškai šviesia blondine tapusi moteris buvo tamsiai pasidažiusi akis ir sunkiai priminė tą australų aktorę, kurią žino visas pasaulis.

Aktorė vaidindama vilkėjo žalią suknelę, kiek priminančią padavėjos uniformą.  Filmas „The Paperboy“ pasakoja apie reporterį ir jo brolį, kurie susivienija tam, kad išteisintų myriop nuteistą vyrą.  N.Kidman birželį pakeitė šioje juostoje vaidinti turėjusią kolegę Sofią Vergarą. Aktorei teko Šarlotės Bles vaidmuo. Kaip nurodo Dailymail.co.uk, ši herojė – moteris, turinti tamsiąją pusę ir rašanti laiškus vyrams, laukiantiems mirties.

Naujasis filmas su N.Kidman turėtų kino teatrus pasiekti kitąmet. Trileryje taip pat vaidina tokie garsūs aktoriai kaip Zacas Efronas ir Matthew McConaughey.

Plaukų spalvą pasikeitusios ir sunkiai pažįstamos N.Kidman nuotraukų pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius