Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rebel Wilson sunki liga parodė kelią: „Man kilo haliucinacijos, kuriose įsivaizdavau esanti aktorė“

Rebel Wilson (39 m.) yra viena populiariausių Australijos aktorių, tačiau dabar vaidina Holivude. Tokios įspūdingos karjeros galėjo ir nebūti, nes filmo „Aukšta klasė“ žvaigždė prieš kelis dešimtmečius užsikrėtusi maliarija vos nemirė.
Rebel Wilson
Rebel Wilson / „Scanpix“/AP nuotr.

Holivude gyvenanti aktorė „the Aussies“ podkasto metu atskleidė, kad būdama 19-kos metų Mozambike užsikrėtė baisia liga. „Negalėjau girdėti, negalėjau žiūrėti televizijos, aš tiesiog gulėjau ligoninėje, kur nuo didelio kiekio vaistų man kilo haliucinacijos, kuriose įsivaizdavau esanti aktorė“, – pasakojo R.Wilson.

„Aš sakiau padėkos kalbą ir repavau, kas dabar atrodo labai kvaila, – kalbėdama šypsojosi aktorė. – Kai žmones atsiduria šalia mirties, jie patiria tam tikrus dalykus, kurie pakeičia požiūrį į gyvenimą.“

Rebel pasakojo, kad gyvenimą pakeitusį įvykį patyrė dalyvaudama labdaros programoje Afrikoje. „Gydytojai man norėjo duoti tablečių, bet buvau girdėjusi, kad jos sukelia psichikos problemų, atsisakiau jų, o galiausiai tapau kvaile, kuri užsikrėtė maliarija“, – padarytą klaidą pripažino australų aktorė.

Grįžusi į Australiją R.Wilson bandė patekti į aktorystės institutą, tačiau nepavyko. Tad mergina toliau ieškojo savo vietos pasaulyje – baigė teisės studijas, o kad išpildytų svajonę, lankė vaidybos užsiėmimus.

Aktorė ir Rebel kolegė Anne Hathaway yra sakiusi, kad ji – vienas iš talentingiausių žmonių. „Rebel turi dovaną – ji gali padaryti komediją iš oro. Nežinau kaip daugiau tai apibūdinti. Buvau labai nustebusi, nes gyvenime ji yra ganėtinai santūri. Ji yra neapsakomai talentinga – save laiko kaip suspaustą spyruoklę, tačiau kai ateina laikas komedijai, ta spyruoklė šauna“, – įspūdžiais dalijosi draugė.

Neseniai dalyvavusi filmo „Isn't It Romantic“ premjeroje aktorė dabar jau grįžo į Australiją. Sidnėjuje aktorė filmuojasi naujausiame televizijos seriale „Les Norton“. Dešimties serijų televizijos projektas paremtas to paties pavadinimo knyga ir pasakoja istoriją apie veikėją Lesą, kuris nelegaliai dirba kazino. Serialas turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius